LENTOPALLO

 

Rantaperkiön Isku pelaa lentopallossa kaudella 2015-2016 miesten Mestaruusliigaa sekä naisten ja miesten 1-sarjaa. Junioritoimintaa on useilla kouluilla pääasiassa 2003-11 syntyneille pojille.
Toiminnasta vastaa seuran lentopallojaosto.

A-pojille SM-pronssia

Ajankohtaista

Iskun junnut Powerissa, melkein mitaleilla!

13.6.2017
Power Cup, maailman suurin junnulentopalloturnaus järjestettiin tänä vuonna Vantaan Myyrmäessä. Väkeä oli yhteensä n. 7000, joukkueita oli 865 joista viisi Rantaperkiön Iskusta; kolme D-poikaporukkaa, sekä elämänsä ensimmäiset oikeat lentopallopelinsä pelanneet kaksi F-junnujoukkuetta.

D-pojille mitalit ja muuta menestystä!

12.4.2017
Lounais-Suomen, Suomen ehkä tasokkaimman lentopalloalueen, D-poikien sarja huipentui finaaliturnauksiin 8.-9.4. -17. Iskun uusi junnusukupolvi saavutti uransa ensimmäiset mitalit ja viikonloppu oli muutenkin menestyksekäs!

Lentopallokoululaisten turnauksessa pelaamisen riemua

8.4.2017
Lauantaina Vuoreksen liikuntahallin täytti Rantaperkiön Iskun, Lempäälän Kisan sekä Lempäälän Jyryn pikkuiset lentopallokoululaiset. Monelle tapahtuma oli ensimmäinen kosketus pelitapahtumaan ja sitä oltiin jännitetty monta viikkoa etukäteen.

D-pojilla loppuhuipennus odottaa!

29.3.2017
Semifinaalit on pelattu ja edessä ovat enää kauden finaaliturnaukset, joista huipentumana A-finaali kotiturnauksena 8.-9.4.2017, johon Iskun punainen joukkue lähtee hyvistä asemista!

Iskun D-pojat iskussa!

6.3.2017
Hiihtolomareissut, vammat ja sairastumiset nipistivät D-poikien reservin minimiin 5.3.-17 aluemestaruussarjan peleissä. Nippa nappa saatiin kaikki kolme joukkuetta miehitettyä ja hyvä niin koska menestystäkin tuli!

Pelaa Veikkauksen pelejä Iskun sivujen kautta (klikkaa ylläolevaa linkkiä) ja tuet seuraa

Lue lisää verkkokumppanuudesta