Tuntikuvaukset

Ota tunneille mukaan juomapullo ja jumppa-alusta sekä rennot, mukavat vaatteet ja sisäkengät!

KAIKKI TUNNIT SOPIVAT SEKÄ ALOITTELIJOILLE ETTÄ KUNTOA NOSTAVILLE HARRASTELIJOILLE!

Aikuisbaletti

Ajatteletko, että baletti on vain kevyiden tyttöjen harrastus? Ei ole! Lapsuuden balettiunelmia voi toteuttaa myös aikuisena, minkä kokoisena ja näköisenä tahansa sukupuolesta riippumatta.
Aikuisbaletti on balettia aikuisten ehdoin. Tanssitunneilla pääsee nauttimaan klassisesta musiikista, keveyden illuusiosta ja liikkeiden kauneudesta. Ryhti, liikkuvuus, vartalonhallinta ja lihaskunto kehittyvät kuin huomaamatta. Aikuisbalettitunneilla harjoitellaan klassisen baletin perusasentoja ja -liikkeitä erilaisten tanko- ja keskilattiaharjoitusten avulla. Pääasiassa ovat oman kehon kuunteleminen ja kehittäminen. Baletti vaatii keskittymistä, mutta on samalla myös oiva keino rauhoittua ja parantaa keskittymiskykyä.

DanceWorkout

Hyppää mukaan hikiseen ja hauskaan treeniin! 

DanceWorkout -tunnilla vaihtelevat sykettä kohottavat vauhdikkaat tanssiosiot ja tehokkaat lihaskunto-osiot. Lopuksi palauttavat venyttelyt.

RytmixFuerte™


Tunti koostuu alkulämmittelystä, 40 minuutin pituisesta
intervallijaksosta sekä loppuverryttelystä. Tehokasta, hauskaa ja
kuitenkin tanssillista!
Intervallijakso toteutetaan ilman välineitä, välilllä
lihaskuntoliikkeitä tehden ja välillä tanssien.
Tanssiliikkeet ovat nopeasti opittavia, jotta jokaisella on mahdollisuus
hauskanpitoon kunnon sykkeellä.
Huom! Lihaskuntoliikkeet tehdään siesten (jumppa-alustaa ei tarvita).

Easyteho

Easyteho on kevennettyä jumppaa niille jumppaajille, joita kova tempo, hypyt, haasteelliset alkuasennot ja tehotreeni eivät innosta. Jumppa on silti tavoitteellista ja kohdistuu toimintakyvyn kannalta oleellisiin lihasryhmiin ja kunnon osa-alueisiin. Tunti sopii vähän kevyempää harjoitusta kaipaaville.

FasciaMethod

FascialMethod -konsepti on suomalainen liikuntatuote, jossa yhdistyvät myofasciaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskia käsittely pallolla. FasciaMethod sopii kaikille jotka haluavat tehokkaasti parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan.

FlowVoimistelu

FlowVoimistelu -tunnilla liike on pehmeää ja virtaavaa. Tunnilla kehittyvät kehon liikkuvuus, keskivartalon voima ja kehonhallinta. Voit olla tunnilla paljain varpain tai sukat jalassa (myös pehmeäpohjaiset kengät sopivat).

HIIT  - Toiminnallinen treeni

HIIT - Toiminnallinen treeni on koko vartalon tehokas treeni joka lisää ketteryyttä, koordinaatiota, lihasvoimaa ja kestävyyttä. Tunnilla tehdään intervallityyppisesti sykettä nostavia osioita ja lihaskunto-osioita.

Jooga

Joogassa tehdään erilaisia asanahengitys- ja rentoutumisharjoituksia. Jooga lisää lihasten joustavuutta, vahvistaa kehoa, lisää keskittymiskykyä ja auttaa rentoutumaan. Joogaharjoitus tehdään paljain jaloin joogamatolla. Loppurentoutusta varten voi varata mukaan lämpimän vaatteen ja villasukat. Pukeudu joustaviin vaatteisiin. Ennen harjoitusta ei pitäisi syödä noin kahteen tuntiin.

Kehonhuolto

Rauhallinen lihashuoltotunti. Tunnin tavoitteena on keskittyä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien ennaltaehkäisyyn, liikehallinnan parantamiseen sekä työkyvyn ylläpitämiseen. Tunnilla ei tehdä pitkiä tai liian vaikeita sarjoja, vaan keskitytään liikkeiden oikein suorittamiseen ja sen tärkeyteen. Tunti sopii yhtä hyvin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajillekin. Ota hetki viikossa omaa aikaa, tervetuloa rentoutumaan! 

Kuntotanssi

Kuntotanssi on helppo ja hauska tanssitunti. Tanssityylit vaihtuvat kappale kerrallaan ja aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita vaan mukaan voivat tulla ihan kaikki. 

Kuntotanssissa yhdistellään mm. afron, salsan, samban, cha-chan, jazzin, show -tanssin ym. vauhdikkaiden tanssilajien askeleita.

Tunnin alussa on yksinkertainen lämmittelytanssi, jonka jälkeen on sykettä nostava tanssillinen osuus ja lopuksi jäähdyttelyosuus, joka voi sisältää myös lihaskuntoa ja palauttavaa venyttelyä.

LAVIS®-lavatanssijumppa

LAVIS on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja . Opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssijumppa on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi! LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija.Sopii myös miehille. (Ks. lisäinfoja LAVIS-tunneista www.lavis.fi

Muokkaus

Muokkaus on monipuolinen koko kehoa kuormittava lihaskuntotunti, jossa tehdään yksinkertaisia mutta tehokkaita liikkeitä ja liikesarjoja. Tunti koostuu koreografisesti helposta alkulämmittelystä, monipuolisesta lihaskunto-osuudesta ja lyhyistä venyttelyistä. Muokkaus-tunti laittaa kropan kokonaisvaltaisesti vauhtiin.

Muokkaus: Terveysliikunta -teema + venyttely

Muokkaus: Terveysliikunta -teema + venyttelyt on monipuolinen koko kehoa kuormittava lihaskuntotunti. Teema vaihtuu kuukausittain. Tunnin alussa tehdään lyhyt ja helppo lämmittely (ei askelsarjoja). Monipuolinen lihaskunto-osuus vaihtelee teeman mukaan. Lopussa pidemmät (10min) venyttelyt.

Tunti sopii erinomaisesti myös vasta-alkajille.Pilates

Pilates on rauhallinen ja tehokas kehonhallintatunti joka parantaa kehon hahmotusta, -hallintaa ja liikkuvuutta. Liikkeissä käytetään liikevirtausta ja liikkeitä tunnilla rytmittää pilateshengitys.

Tunnilla hyödynnetään pilatespalloa. Oman pilatespallon voi halutessaan ottaa mukaan tunnille.

Rytmix®  

Tanssillinen ryhmäliikuntatunti maailman rytmien tahdissa. Tunnelmat vaihtelevat räiskyvästä sambasta sensuelliin segaan, rennosta raggasta tuliseen salsaan...

Tunti koostuu alkuverryttelystä ja -irrottelusta, jonka jälkeen liikutaan eri maiden rytmein intensiteettiä vaihdellen, välillä iloisesti revitellen, välillä pientä koreografiaa opetellen ja lopuksi rauhoitutaan vielä palauttavin venytyksin. Iloinen ja tehokas tanssiliikunta haastaa kehoa ja virkistää mieltä.

Teematunti 

Tällä tunnilla teemat vaihtelevat. Tuntia ei pidetä joka viikko. Syksyllä 2020 teemoina ovat mm. Lavis - Lavatanssijumppa ja Flowjooga.
Zumba®  

Kolumbialaisen Alberto "Beto" Perezin kehittämä Zumba® on hauska, mukaansatempaava ja tehokas fitness-tanssitunti. Zumban tarkoituksena on nostattaa sykettä, muokata vartaloa ja samalla pitää hauskaa. Tunnin liikkeet ovat helppoja, ja ne kohdistuvat yksittäisten kehonosien sijasta koko vartaloon. Zumba®-tunnin aikana yhdistellään eri musiikki- ja tanssityylejä, joista muodostuu vauhdikas ja tehokas tunti. Zumba sopii sekä vasta-alkajille että pidempään liikuntaa harrastaneille.

Lavatanssien jumppaa

Jumppaa lavatanssin fiiliksissä. Hauskaa ja hikistä jumppailua lavatansseista tutun musiikin säestämänä.

FlowJooga

FlowJooga on virtaavaa joogaa jossa kehittyy liikkuvuus, kehonhallinta ja tasapaino. FlowJoogan liikkeet ovat kehoa avaavia, aineenvaihduntaa aktivoivia sekä mieltä rauhoittavia. Asanoista toisiin siirrytään ilman taukoja ja hengitys virtaa pysähtymättä. Ota tunnille mukaan oma joogamatto.