Tuntikuvaukset

Ota tunneille mukaan juomapullo ja jumppa-alusta sekä rennot, mukavat vaatteet ja sisäkengät!

KAIKKI TUNNIT SOPIVAT SEKÄ ALOITTELIJOILLE ETTÄ KUNTOA NOSTAVILLE HARRASTELIJOILLE!

Aikuisbaletti

Ajatteletko, että baletti on vain kevyiden tyttöjen harrastus? Ei ole! Lapsuuden balettiunelmia voi toteuttaa myös aikuisena, minkä kokoisena ja näköisenä tahansa sukupuolesta riippumatta.
Aikuisbaletti on balettia aikuisten ehdoin. Tanssitunneilla pääsee nauttimaan klassisesta musiikista, keveyden illuusiosta ja liikkeiden kauneudesta. Ryhti, liikkuvuus, vartalonhallinta ja lihaskunto kehittyvät kuin huomaamatta. Aikuisbalettitunneilla harjoitellaan klassisen baletin perusasentoja ja -liikkeitä erilaisten tanko- ja keskilattiaharjoitusten avulla. Pääasiassa ovat oman kehon kuunteleminen ja kehittäminen. Baletti vaatii keskittymistä, mutta on samalla myös oiva keino rauhoittua ja parantaa keskittymiskykyä.

Dance&Body

Dance&Body tunnilla vuorottelevat vauhdikkaat tanssiosuudet sekä tehokkaat muokkausosuudet. Tunti päättyy rentouttaviin toiminnallisiin venytyksiin. Dance&Body on koko kehon haastava ja hauska treenitunti! 

DanceCircuit

Tunti koostuu alkulämmittelystä, 30 minuutin pituisesta tanssillisesta kuntopiirijaksosta ja loppuverryttelystä. Tehokasta, hauskaa ja kuitenkin tanssillista!

Kuntopiirijakso toteutetaan ilman välineitä, välillä lihaskuntoliikkeitä tehden ja välillä tanssien. Tanssiliikkeet ovat nopeasti opittavia, jotta jokaisella jumppaajalla on mahdollisuus hauskanpitoon kunnon sykkeellä. Huom! Lihaskuntoliikkeet tehdään seisten (jumppa-alustaa ei tarvita).

Easyteho

Easyteho on kevennettyä jumppaa niille jumppaajille, joita kova tempo, hypyt, haasteelliset alkuasennot ja tehotreeni eivät innosta. Jumppa on silti tavoitteellista ja kohdistuu toimintakyvyn kannalta oleellisiin lihasryhmiin ja kunnon osa-alueisiin. Tunti sopii vähän kevyempää harjoitusta kaipaaville.

FlowVoimistelu

FlowVoimistelussa liike on virtaavaa ja pehmeää. Virtaava keskustaliike vahvistaa voimakkaasti vyötärön sekä lantion seudun lihaksia. Tunnilla kehittyvät tasapaino, kehonhallinta, liikkuvuus ja ryhti. Tunnilla on hyvä olla paljain jaloin, pehmeillä tossuilla tai sukilla.

Jooga

Joogassa tehdään erilaisia asanahengitys- ja rentoutumisharjoituksia. Jooga lisää lihasten joustavuutta, vahvistaa kehoa, lisää keskittymiskykyä ja auttaa rentoutumaan. Joogaharjoitus tehdään paljain jaloin joogamatolla. Loppurentoutusta varten voi varata mukaan lämpimän vaatteen ja villasukat. Pukeudu joustaviin vaatteisiin. Ennen harjoitusta ei pitäisi syödä noin kahteen tuntiin.

Kahvakuula

Kahvakuulatunnilla treenataan monipuolisesti koko kehoa. Välineenä käytetään 4-16kg kahvakuulia. Tunti on lihaskuntotunti ja sopii erinomaisesti sekä miehille että naisille. Tunti ei sisällä askellusta eikä koreografiaa. Oman kuulan voit ottaa mukaan!

Kehonhuolto

Rauhallinen lihashuoltotunti. Tunnin tavoitteena on keskittyä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien ennaltaehkäisyyn, liikehallinnan parantamiseen sekä työkyvyn ylläpitämiseen. Tunnilla ei tehdä pitkiä tai liian vaikeita sarjoja, vaan keskitytään liikkeiden oikein suorittamiseen ja sen tärkeyteen. Tunti sopii yhtä hyvin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajillekin. Ota hetki viikossa omaa aikaa, tervetuloa rentoutumaan! 

LAVIS®-lavatanssijumppa

LAVIS on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja . Opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssijumppa on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi! LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija.Sopii myös miehille. (Ks. lisäinfoja LAVIS-tunneista www.lavis.fi

Muokkaus

Muokkaus on monipuolinen koko kehoa kuormittava lihaskuntotunti, jossa tehdään yksinkertaisia mutta tehokkaita liikkeitä ja liikesarjoja. Tunti koostuu koreografisesti helposta alkulämmittelystä, monipuolisesta lihaskunto-osuudesta ja lyhyistä venyttelyistä. Muokkaus-tunti laittaa kropan kokonaisvaltaisesti vauhtiinn

Pilates

Pilates on rauhallinen ja tehokas kehonhallintatunti joka parantaa kehon hahmotusta, -hallintaa ja liikkuvuutta. Liikkeissä käytetään liikevirtausta ja liikkeitä tunnilla rytmittää pilateshengitys.

Tunnilla hyödynnetään pilatespalloa. Oman pilatespallon voi halutessaan ottaa mukaan tunnille.

Piloxing® Knockout

Piloxing Knockout on intensiivinen 45 minuutin intervallitunti koko kropalle. Tunti koostuu alkulämmittelystä ja 6 tehokkaasta kierroksesta, jotka sisältävät paljon hyppyjä, punnerruksia, kyykkyjä, lankkuja, iskuja, potkuja. Kierrosten välillä on lyhyet tauot ja lopussa lyhyt jäähdyttely. Varmasti tehokas tunti, jonka jälkeen on voittajafiilis. Tunti päättyy 15 min pituisiin venyttelyihin. Hyppyjen vuoksi kengät ovat tunnilla suositeltavat. Halutessasi voit hankkia 250 g painoiset Piloxing® -hanskat. Kysy lisää ohjaajalta.

Rytmix®  

Tanssillinen ryhmäliikuntatunti maailman rytmien tahdissa. Tunnelmat vaihtelevat räiskyvästä sambasta sensuelliin segaan, rennosta raggasta tuliseen salsaan...

Tunti koostuu alkuverryttelystä ja -irrottelusta, jonka jälkeen liikutaan eri maiden rytmein intensiteettiä vaihdellen, välillä iloisesti revitellen, välillä pientä koreografiaa opetellen ja lopuksi rauhoitutaan vielä palauttavin venytyksin. Iloinen ja tehokas tanssiliikunta haastaa kehoa ja virkistää mieltä.

Rytmix® -koreografia

Tunti on tarkoitettu jo pidempään Rytmixiä harrastaneille, esiintymisestä kiinnostuneille jumppareille.

Step&Body

Step&Body -tunnilla vuorottelevat tehokkaat ja koreografisesti erittäin helpot askellusosuudet laudalle sekä monipuolisesti kehoa muokkaavat lihaskunto-osuudet. Tunti päättyy rentouttaviin toiminnallisiin venytyksiin.

Vatsa-peppu -muokkaus

Tehotreeniä vatsalle ja pepulle!

Tällä tunnilla keskitytään erityisesti vatsan ja pakaroiden lihaskuntoliikkeisiin ja näiden alueiden vahvistamiseen sekä kiinteyttämiseen. 


Teematunti 

Tällä tunnilla teemat vaihtelevat 4 viikon jaksoissa.

12.1.-2.2. Lavis®-Lavatanssijumppa Sari Pärssinen

9.2.-2.3. Piloxing Knockout Tiia Friberg

9.3.-30.3. Vatsa-peppu -treeni Elina Torro

6.4.-27.4. Dance&Body


- - - -


Zumba®  

Kolumbialaisen Alberto "Beto" Perezin kehittämä Zumba® on hauska, mukaansatempaava ja tehokas fitness-tanssitunti. Zumban tarkoituksena on nostattaa sykettä, muokata vartaloa ja samalla pitää hauskaa. Tunnin liikkeet ovat helppoja, ja ne kohdistuvat yksittäisten kehonosien sijasta koko vartaloon. Zumba®-tunnin aikana yhdistellään eri musiikki- ja tanssityylejä, joista muodostuu vauhdikas ja tehokas tunti. Zumba sopii sekä vasta-alkajille että pidempään liikuntaa harrastaneille.

Terveselkä

Terveselkä -tunti on selän ja keskivartalon hyvinvointiin keskittyvä tunti. Tunnin aikana treenataan keskivartalon tukilihaskorsettia, keskitytään hyvää ryhtiä ylläpitäviin lihaksiin sekä parannetaan kehonhallintaa. Tunti sisältää paljon vaihtoehtoja ja se sopii loistavasti niin naisille kuin miehillekin.

Tanssia ja tasapainoa

Tunnilla tanssitaan helppoja tansseja letkeän sekä mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Tutustutaan yhdessä niin kotimaisiin kuin ulkomaisiin tansseihin. Tunnin lopuksi on tasapaino-osuus.