Tuntikuvaukset

Ota tunneille mukaan juomapullo ja jumppa-alusta sekä rennot, mukavat vaatteet ja sisäkengät!

KAIKKI TUNNIT SOPIVAT SEKÄ ALOITTELIJOILLE ETTÄ KUNTOA NOSTAVILLE HARRASTELIJOILLE!

Aikuisbaletti

Ajatteletko, että baletti on vain kevyiden tyttöjen harrastus? Ei ole! Lapsuuden balettiunelmia voi toteuttaa myös aikuisena, minkä kokoisena ja näköisenä tahansa sukupuolesta riippumatta.
Aikuisbaletti on balettia aikuisten ehdoin. Tanssitunneilla pääsee nauttimaan klassisesta musiikista, keveyden illuusiosta ja liikkeiden kauneudesta. Ryhti, liikkuvuus, vartalonhallinta ja lihaskunto kehittyvät kuin huomaamatta. Aikuisbalettitunneilla harjoitellaan klassisen baletin perusasentoja ja -liikkeitä erilaisten tanko- ja keskilattiaharjoitusten avulla. Pääasiassa ovat oman kehon kuunteleminen ja kehittäminen. Baletti vaatii keskittymistä, mutta on samalla myös oiva keino rauhoittua ja parantaa keskittymiskykyä.

DanceCircuit

Tunti koostuu alkulämmittelystä, 30 minuutin pituisesta tanssillisesta kuntopiirijaksosta ja loppuverryttelystä. Tehokasta, hauskaa ja kuitenkin tanssillista!

Kuntopiirijakso toteutetaan ilman välineitä, välillä lihaskuntoliikkeitä tehden ja välillä tanssien. Tanssiliikkeet ovat nopeasti opittavia, jotta jokaisella jumppaajalla on mahdollisuus hauskanpitoon kunnon sykkeellä. Huom! Lihaskuntoliikkeet tehdään seisten (jumppa-alustaa ei tarvita).

Easyteho

Easyteho on kevennettyä jumppaa niille jumppaajille, joita kova tempo, hypyt, haasteelliset alkuasennot ja tehotreeni eivät innosta. Jumppa on silti tavoitteellista ja kohdistuu toimintakyvyn kannalta oleellisiin lihasryhmiin ja kunnon osa-alueisiin. Tunti sopii vähän kevyempää harjoitusta kaipaaville.

Jooga

Joogassa tehdään erilaisia asanahengitys- ja rentoutumisharjoituksia. Jooga lisää lihasten joustavuutta, vahvistaa kehoa, lisää keskittymiskykyä ja auttaa rentoutumaan. Joogaharjoitus tehdään paljain jaloin joogamatolla. Loppurentoutusta varten voi varata mukaan lämpimän vaatteen ja villasukat. Pukeudu joustaviin vaatteisiin. Ennen harjoitusta ei pitäisi syödä noin kahteen tuntiin.

HIIT 

HIIT on koko vartalon tehokas treeni joka lisää ketteryyttä, koordinaatiota, lihasvoimaa ja kestävyyttä. Tunnilla tehdään intervallityyppisesti sykettä nostavia osioita ja lihaskunto-osioita.

Kehonhuolto

Rauhallinen lihashuoltotunti. Tunnin tavoitteena on keskittyä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien ennaltaehkäisyyn, liikehallinnan parantamiseen sekä työkyvyn ylläpitämiseen. Tunnilla ei tehdä pitkiä tai liian vaikeita sarjoja, vaan keskitytään liikkeiden oikein suorittamiseen ja sen tärkeyteen. Tunti sopii yhtä hyvin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajillekin. Ota hetki viikossa omaa aikaa, tervetuloa rentoutumaan! 

Muokkaus

Muokkaus on monipuolinen koko kehoa kuormittava lihaskuntotunti, jossa tehdään yksinkertaisia mutta tehokkaita liikkeitä ja liikesarjoja. Tunti koostuu koreografisesti helposta alkulämmittelystä, monipuolisesta lihaskunto-osuudesta ja lyhyistä venyttelyistä. Muokkaus-tunti laittaa kropan kokonaisvaltaisesti vauhtiin.

Pilates

Pilates on rauhallinen ja tehokas kehonhallintatunti joka parantaa kehon hahmotusta, -hallintaa ja liikkuvuutta. Liikkeissä käytetään liikevirtausta ja liikkeitä tunnilla rytmittää pilateshengitys.

Tunnilla hyödynnetään pilatespalloa. Oman pilatespallon voi halutessaan ottaa mukaan tunnille.

Rytmix®  

Tanssillinen ryhmäliikuntatunti maailman rytmien tahdissa. Tunnelmat vaihtelevat räiskyvästä sambasta sensuelliin segaan, rennosta raggasta tuliseen salsaan...

Tunti koostuu alkuverryttelystä ja -irrottelusta, jonka jälkeen liikutaan eri maiden rytmein intensiteettiä vaihdellen, välillä iloisesti revitellen, välillä pientä koreografiaa opetellen ja lopuksi rauhoitutaan vielä palauttavin venytyksin. Iloinen ja tehokas tanssiliikunta haastaa kehoa ja virkistää mieltä.

Rytmix® -koreografia

Tunti on tarkoitettu jo pidempään Rytmixiä harrastaneille, esiintymisestä kiinnostuneille jumppareille.

Step&Body

Step&Body -tunnilla vuorottelevat tehokkaat ja koreografisesti erittäin helpot askellusosuudet laudalle sekä monipuolisesti kehoa muokkaavat lihaskunto-osuudet. Tunti päättyy rentouttaviin toiminnallisiin venytyksiin. Step&Body -kurssi perjantaisin 1.11-29.11.2019 klo 17.00-18.15 Hatanpään koululla. Erillinen ilmoittautuminen.

Vatsa-peppu -muokkaus

Tehotreeniä vatsalle ja pepulle!

Tällä tunnilla keskitytään erityisesti vatsan ja pakaroiden lihaskuntoliikkeisiin ja näiden alueiden vahvistamiseen sekä kiinteyttämiseen. 

Zumba®  

Kolumbialaisen Alberto "Beto" Perezin kehittämä Zumba® on hauska, mukaansatempaava ja tehokas fitness-tanssitunti. Zumban tarkoituksena on nostattaa sykettä, muokata vartaloa ja samalla pitää hauskaa. Tunnin liikkeet ovat helppoja, ja ne kohdistuvat yksittäisten kehonosien sijasta koko vartaloon. Zumba®-tunnin aikana yhdistellään eri musiikki- ja tanssityylejä, joista muodostuu vauhdikas ja tehokas tunti. Zumba sopii sekä vasta-alkajille että pidempään liikuntaa harrastaneille.

Tanssia ja tasapainoa

Tunnilla tanssitaan helppoja tansseja letkeän sekä mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Tutustutaan yhdessä niin kotimaisiin kuin ulkomaisiin tansseihin. Tunnin lopuksi on tasapaino-osuus.