Hinnat ja maksutavat


AIKUISET

Syksy 2020


Meillä käyvät Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Saldon-verkkomaksu, Tyky-liikuntasetelit, Tyky-Online, Eazybreak sekä Sporttipassi. Lue lisäohjeet maksutavoista.

Kausikortti suositellaan hankittavaksi jäsenjärjestelmän kautta. Tällöin lasku tulee sähköpostiin ja maksun voi maksaa tiilille. 

  • Kausikortti 95€ / kausi, oikeuttaa osallistumisen kaikille aikuisten tunneille syyskauden ajan, ei sis. erillisiä kursseja
  • Kausikortti koululaiset 15-17v., opiskelijat & eläkeläiset 85€ / kausi (korttia lunastettaessa esitettävä voimassa oleva opiskelija-/eläkeläiskortti)
  • 10 x kortti 60€  ei sis. erillisiä kursseja
  • Kertamaksu 8€

Kausikortti suositellaan hankittavaksi jäsenjärjestelmän kautta. Tällöin lasku tulee sähköpostiin ja maksun voi maksaa tilille. Kortteja on saatavilla kolmen ensimmäisen viikon ajan tuntien yhteydessä (ota kuitti mukaan tunnille). Tämän jälkeen niitä saa toimistolta erikseen yhteyttä ottamalla.

LAPSET, NUORET, PERHEET

Syksy 2020

- Aikuinen-lapsi liikunta 75€

- Temppukoulu 75€

- Freegym 95€

- Ninjagym 95€

- Voimistelukoulu 45min 85€

- Voimistelukoulu 55min 95€

- Tanssillinen voimistelu 10-14v. 95€

- Tanssi 7-10v. 85€

- TAITO-ryhmä 9-12v. 185€ (2x/vko/55min+85min) *Kaksi ryhmää viikossa samalle lapselle, toisesta ryhmästä alennus -8€

*Aikuinen-lapsi liikunta, jossa myös aikuinen liikkuu, on mahdollista maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

Kausimaksusta tulee lasku sähköpostiin ilmoittautumisen yhteydessä. 
Muistathan käyttää laskun viitettä maksun yhteydessä. Vain näin maksu kohdistuu oikein. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä, jotta paikka ryhmässä varmistuu. 

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä toimistolle: harrasteliikunta(at)rantaperkionisku.com, 0400 594 882. Ilmoittautumista ja laskua ei pysty peruuttamaan itse järjestelmän kautta.

Maksumuistutuksista perimme 5 € / huomautus. Määräaikaan mennessä maksamattomasta laskusta perimme lisäksi lainmukaisen viivästyskoron.

Muistathan ilmoittautuessasi, että luotu lasku on maksuvelvoite. Alaikäisen lapsen maksusta on vastuussa rekisteriin ilmoitettu huoltaja. Siirrämme kaikki erääntyneet laskut Suomen Perintätoimiston hoidettavaksi.

Kausimaksun sisaralennus on 5€. Sisaralennuksen saa silloin kun henkilön saman perheen alikäyttäjistä useampi kuin yksi alikäyttäjä ilmoittautuu kaudelle. Alennus annetaan alikäyttäjän kausi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Järjestelmä ei tunnista lapsia samalle kaudelle, jos toinen lapsi on ilmoitettu joukkuevoimistelu  -ryhmään ja toinen ilmoitetaan harrasteryhmään. Ole tällöin yhteydessä toimistolle  harrasteliikunta@rantaperkionisku.com​ jotta saat sisaralennuksen.