Hinnat ja maksutavat


AIKUISET

Syksy 2019


Meillä käyvät Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Saldon-verkkomaksu, Tyky-liikuntasetelit, Tyky-Online sekä Sporttipassi. Lue lisäohjeet maksutavoista.

Kortit (kausikortti ja 10 x kortit) suositellaan hankittavaksi jäsenjärjestelmän kautta. Tällöin lasku tulee sähköpostiin ja maksun voi maksaa tiilille. 

  • Kausikortti 90€ / kausi (oikeuttaa osallistumisen kaikille aikuisten tunneille syyskauden ajan, ei sis. erillisiä kursseja)
  • Kausikortti koululaiset 15-17v., opiskelijat & eläkeläiset 80€ / kausi (korttia lunastettaessa esitettävä voimassa oleva opiskelija-/eläkeläiskortti)
  • 10 x kortti 60€ - (oikeuttaa osallistumisen kaikille aikuisten tunneille syksyn 2019 ja kevään 2020 ajan, ei sis. erilliset kurssit)
  • Kertamaksu 8€

Kortit (kausikortti ja 10 x kortit) suositellaan hankittavaksi jäsenjärjestelmän kautta. Tällöin lasku tulee sähköpostiin ja maksun voi maksaa tilille. Kortteja on saatavilla kolmen ensimmäisen viikon ajan tuntien yhteydessä (ota kuitti mukaan tunnille). Tämän jälkeen niitä saa toimistolta erikseen yhteyttä ottamalla.

LAPSET, NUORET, PERHEET

Syksy 2019

- Aikuinen-lapsi liikunta 75€

- Temppukoulu 75€

- Multisport 85€

- Freegym 85€

- Ninjagym 85€

- Voimistelukoulu 45min 85€

- Voimistelukoulu 60min 95€

- Selea- tanssillinen voimistelu 95€

- Kaksi ryhmää viikossa samalle lapselle, toisesta ryhmästä alennus -8€


Aikuinen-lapsi liikunta, jossa myös aikuinen liikkuu, on mahdollista maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

Kausimaksusta tulee lasku sähköpostiin ilmoittautumisen yhteydessä. 
Muistathan käyttää laskun viitettä maksun yhteydessä. Vain näin maksu kohdistuu oikein. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä, jotta paikka ryhmässä varmistuu. 

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä toimistolle: harrasteliikunta(at)rantaperkionisku.com, 0400 594 882. Ilmoittautumista ja laskua ei pysty peruuttamaan itse järjestelmän kautta.

Maksumuistutuksista perimme 5 € / huomautus. Määräaikaan mennessä maksamattomasta laskusta perimme lisäksi lainmukaisen viivästyskoron.

Muistathan ilmoittautuessasi, että luotu lasku on maksuvelvoite. Alaikäisen lapsen maksusta on vastuussa rekisteriin ilmoitettu huoltaja. Siirrämme kaikki erääntyneet laskut Suomen Perintätoimiston hoidettavaksi.

Kausimaksun sisaralennus on 5€. Sisaralennuksen saa silloin kun henkilön saman perheen alikäyttäjistä useampi kuin yksi alikäyttäjä ilmoittautuu kaudelle. Alennus annetaan alikäyttäjän kausi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Järjestelmä ei tunnista lapsia samalle kaudelle, jos toinen lapsi on ilmoitettu joukkuevoimistelu  -ryhmään ja toinen ilmoitetaan harrasteryhmään. Ole tällöin yhteydessä toimistolle harrasteliikunta@rantaperkionisku.com​ jotta saat sisaralennuksen.