Ilmoittautuminen

Tältä sivulta löydät ohjeet ja linkit ilmoittautumiseen. Ilmoittautumiset tehdään sähköisesti jäsenjärjestelmämme kautta.

Nämä ohjeet ja rekisteröitymis- ja ilmoittautumislinkit ovat sekä lastenliikunnan ryhmiin ilmoittautuville että aikuisten kuntoliikunnan kausikortteja ja 10 x jumppalippuja ostaville.


Ilmoittautuminen lasten ja aikuisten harrasteryhmiin sekä voimistelijoiden rekisteröityminen tapahtuu Hoika-jäsenjärjestelmän kautta.

Ilmoittautumisjärjestelmää tulee käyttää joka vuosi samoilla tunnuksilla. Jos olet unohtanut salasanan, voit tilata uuden salasanan ilmoittautumisohjelman kautta! Käyttäjätunnuksesi on oma sähköpostiosoitteesi. 

Harrasteliikunnan pelisäännöt - tutustu näihin!


1.REKISTERÖIDY TÄSTÄ (vain UUDET KÄYTTÄJÄT, vanhat käyttäjät voivat siirtyä kohtaan 2.)

 • Ohjelma lähettää käyttäjätunnuksen ja salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on oikea!
 • Alle 18-vuotiaan puolesta ilmoittautumisen tekee huoltaja. Huoltajan tulee ensin itse kirjautua käyttäjäksi ja tämän jälkeen lisätä lapsi omien tietojen kautta alikäyttäjäksi. Näin koko perheen ilmoittautumiset ja tietojen hallinnointi onnistuvat yksien tunnuksien kautta.
  Alikäyttäjäksi rekisteröityminen löytyy omat tiedot -sivulta, jossa on linkki "uuden alikäyttäjän rekisteröinti".
 • Kun huoltaja on luonut itselleen alikäyttäjän lapsen tiedoilla, tulee hänen kynäpainikkeesta muuttaa ”laskuta vanhempaa”-asetus päälle.
 • Laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman sähköposti! Laskutusjärjestelmämme on sähköinen ja lasku lähtee suoraan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Myös tiedotus kauden aikana tapahtuu ensisijaisesti sähköpostitse.

2. KIRJAUDU OHJELMAAN

Kirjaudu ohjelmaan jo olemassa olevilla tunnuksilla TÄSTÄ.

 • Jos olet unohtanut tunnuksesi, älä rekisteröidy järjestelmään uudelleen. Uuden salasanan voit tilata ilmoittautumisohjelman kautta.
 • Harrasteryhmiin ilmoittautuessasi luotu lasku on maksuvelvoite. Alaikäisen lapsen maksusta on vastuussa rekisteriin ilmoitettu huoltaja. Siirrämme kaikki erääntyneet laskut Suomen Perintätoimiston hoidettavaksi.

3. LIIKUNTARYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN

 • Klikkaa Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen ja valitse liikuntaryhmä, johon haluat ilmoittautua, sekä valitse pudotusvalikosta käyttäjä joka halutaan ilmoittaa kyseiseen liikuntaryhmään.
  Huom! Mikäli yrität tehdä ilmoittautumista lasten ryhmiin omilla tunnuksillasi, et kuulu ikäryhmään eikä ilmoittautuminen tällöin ole mahdollista.
 • Kun olet valinnut liikuntaryhmän ja osallistujan klikkaa Luo maksu–painiketta. Ilmoittautumisesi tiedot tulevat näkyviin Laskun luonti -sivulle ja tässä vaiheessa voit vielä muokata tietoja palaamalla takaisin Ilmoittautumis-sivulle.
 • Kun olet vahvistanut ilmoittautumisen, ohjelma lähettää ilmoittautumisesta tiedot sekä laskun antamaasi sähköpostiin. Laskun ja ilmoittautumisten tiedot löytyvät myös Omat tiedot -sivulta. Voit tulostaa järjestelmästä laskun itsellesi.
 • Lasten kausimaksun sisaralennus on 5€. Sisaralennuksen saa silloin kun henkilön alikäyttäjistä useampi kuin yksi alikäyttäjä ilmoittautuu kaudelle. Alennus annetaan alikäyttäjän kausi-ilmoittautumisen yhteydessä.

4. SUORITA JUMPPAMAKSU

 • Suorita jumppamaksu laskussa olevien tietoja käyttäen. Käytä ehdottomasti annettua viitenumeroa!
 • Laskun maksettuasi aikuiset saavat kausikortin/tarran jumppapaikalta. Lasten maksettu lasku oikeuttaa osallistumaan kyseisen ryhmän tunneille.
 • Maksaessasi jumppamaksun liikuntaseteleillä, ilmoittaudu netin kautta, tulosta itsellesi lasku ja ota mukaan jumppapaikalle. Maksun voi suorittaa siellä liikuntaseteleillä.

Maksumuistutuksista perimme 5 € / huomautus. Määräaikaan mennessä maksamattomasta laskusta perimme lisäksi lainmukaisen viivästyskoron.
Ilmoittautumisen peruminen

Mikäli ilmoittautumisen jälkeen haluat perua osallistumisesi, ota yhteyttä toimistolle (harrasteliikunta@rantaperkionisku.com)! Ilmoita minkä niminen harrastaja ei enää jatka ryhmissämme ja mistä ryhmästä on kyse. Saatuamme tiedon mitätöimme laskunne. Ryhmästä poisjääminen ei ole peruutus, vaan asiasta tulee ilmoittaa toimistolle, jotta lasku voidaan mitätöidä. Ilman asianmukaista peruutusilmoitusta toimistolle, maksuvelvoite syntyneestä laskusta pysyy voimassa.

Lasten ryhmissä on kaksi ensimmäistä viikkoa maksutonta tutustumista, jonka jälkeen lasku tulee maksaa. Emme palauta maksuja peruutustapauksissa (kokeilukertojen jälkeen).
Puhelinilmoittautuminen on mahdollista poikkeustilanteissa. Lisätietoja ja ohjeita: p. 0400 594 882.
Jos et ole aiemmin muuttanut "laskuta vanhempaa" -asetusta päälle lapsen tietoihin, muuta se kynäpainikkeesta (omien tietojen kautta, alikäyttäjä kohdassa).