Infokirje lasten vanhemmille

Kuva: Mauri Pennanen

KEVÄTKAUSI 2019

 

Lastenryhmien ilmoittautumiseen pääset täältä.

Ilmoittautumaan pääset, kun rekisteröidyt käyttäjäksi. Jos olet jo aikaisempina vuosina rekisteröitynyt, älä rekisteröi itseäsi toista kertaa. Käyttäjätunnuksesi on aina oma sähköpostiosoitteesi ja jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen jäsenrekisteristä uudestaan. Jos ryhmä on täynnä, on mahdollista ilmoittautua jonotuspaikalle. Ilmoitamme vapautuneista paikoista sähköpostitse. Alaikäisen huoltajan tulee ensin rekisteröidä itsensä järjestelmään, jonka jälkeen hän luo lapsestaaan/lapsistaan alikäyttäjän omien tietojensa alle. Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan valikosta kenet ryhmään halutaan ilmoittaa. Lasten ryhmiin ilmoittaudutaan syntymävuoden mukaan. Esim. jos lapsesi täyttää vuonna 2019 viisi vuotta, tulee hänet ilmoittaa 5-6v. ryhmään.

Ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiin lähtee vahvistus paikasta ryhmässä sekä lasku. Jos vahvistusta tai laskua ei tule sähköpostiin roskapostin tarkistamisen jälkeen voi olla yhteydessä toimistoon mahdollisen sähköpostiosoitteeseen tulleen virheen korjaamiseksi.

Ensimmäiset kaksi kertaa ovat ns. tutustumiskertoja, jonka jälkeen paikan voi vielä perua veloituksetta. Peruuttamista ei pysty tekemään itse järjestelmän kautta, vaan se tulee ilmoittaa aina sähköpostitse tai puhelimitse toimistolle harrasteliikunta@rantaperkionisku.com / 0400 594 882. Näin vältymme turhilta maksumuistutuksilta. Paikan käyttämättä jättäminen ei ole peruutus! Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä. Voimassa olevat hinnat voi tarkistaa vasemmasta sivupalkista kohdasta Hinnat ja maksutavat.

Jos jostakin syystä ilmoittautuminen jäsenjärjestelmän kautta ei onnistu, voit olla yhteydessä toimistolle yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon.

Kausimaksun sisaralennus on 5€. Sisaralennuksen saa silloin kun henkilön alikäyttäjistä useampi kuin yksi alikäyttäjä ilmoittautuu kaudelle. Alennus annetaan alikäyttäjän kausi-ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Lasten tunnit lomailevat koulujen talvilomaviikolla.
Koulujen salivuorot saattavat aiheuttaa poikkeuksia.

 

Säännöllisesti harjoituksissa käymällä taidot kehittyvät parhaiten ja harrastus tuntuu mielekkäämmältä. Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa ohjaajalle. Pitkistä poissaoloista toivomme ilmoitusta joko ohjaajalle tai toimistoon.

Mahdollisista peruutuksista ja muista muutoksista infoamme teitä sähköpostitse sekä lisäksi nettisivuillamme ja Facebook-sivuillamme. Yksittäistä ryhmää koskevista asioista tiedotetaan myös sähköpostilla ja tekstiviesten. Yllättävistä harjoitusten peruuntumisista ilmoitetaan tekstiviestillä kyseiselle ryhmälle.

Harrasteliikunnan kausimaksut eivät sisällä tapaturmavakuutusta. Huolehdithan oman vakuutuksesi kattavuudesta niin, että se korvaa urheiluseuran harjoitukset.

Kevätnäytöksen ajankohdasta informoidaan teitä erikseen.
Kevätnäytöksessä kaikki ryhmät pääsevät esiintymään.

VANHEMPIEN JA LASTEN PELISÄÄNNÖT:

- Tullaan ajoissa tunnille

- Pukeudutaan sisäliikuntaan sopiviin, joustaviin vaatteisiin esim. T-paita ja shortsit tai jumppapuku

- Salissa liikutaan paljain varpain

- Pitkät hiukset kiinni

- Purukumit pois ennen jumpan alkua

- Käydään vessassa ennen tunnin alkua

- tutustukaa yhteisiin pelisääntöihimme: Voimistelijoiden ja vanhempien pelisäännöt Iskussa

Jumppahetki on lapsen oma aika nauttia liikunnasta, toivommekin, että vanhemmat pysyttelevät tunnin ajan pois salista. Harjoitusten ajan vanhemmat voivat odottaa salin ulkopuolella tai lähteä vaikka kävelylenkille. Temppukouluissa järjestetään kaksi perhekertaa, joilloin koko perhe on tervetullut temppuilemaan. Voimistelukoulussa on yksi perhekerta kaudessa. Aikuinen-lapsi liikunta on tarkoitettu vanhemman ja lapsen yhteiseksi jumppahetkeksi.

Pienimpien voimistelijoiden vanhemmat voivat jäädä saliin ensimmäisellä harjoituskerralla, mutta sen jälkeen heidän toivotaan odottavan salin ulkopuolella. Vanhemman läsnäolo varastaa usein lapsen huomion ja tällä järjestelyllä halutaan lapsille liikkumisrauha. Jos vanhemman läsnäolo on lapselle välttämätöntä, voi asiasta sopia erikseen ohjaajan kanssa. Tällöin toivomme, että vanhempi tulee mukaan toimintaan reunalla istumisen sijaan.

YHTEYSTIEDOT

Ohjaajilla on voimistelijoiden yhteystiedot. Jos tiedoissa tapahtuu muutoksia, ilmoitathan siitä ystävällisesti ohjaajalle ja toimistoon.

Mieltä askarruttavissa asioissa voi olla yhteydessä suoraan ohjaajaan tai toimistolle.

Lisätietoja: harrasteliikunta@rantaperkionisku.com / 0400 594882