Infokirje perheille

SYYSKAUSI 2020

Lastenryhmien ilmoittautumiseen pääset täältä. Ilmoittautumaan pääset, kun rekisteröidyt käyttäjäksi. Jos olet jo aikaisempina vuosina rekisteröitynyt, älä rekisteröi itseäsi toista kertaa. Käyttäjätunnuksesi on aina oma sähköpostiosoitteesi ja jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen jäsenjärjestelmästä uudestaan. Jos ryhmä on täynnä, on mahdollista ilmoittautua jonotuspaikalle. 

Ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiin lähtee vahvistus paikasta ryhmässä sekä lasku.  Ensimmäiset kaksi kertaa ovat ns. tutustumiskertoja, joidenka jälkeen paikan voi vielä perua veloituksetta. Peruutukset  tulee aina ilmoittaa osoitteeseen rantaperkionisku@gmail.com. Peruuttamista et siis pysty tekemään itse järjestelmän kautta vaan ne tulee ilmoittaa aina sähköpostitse tai puhelimitse toimistolle rantaperkionisku@gmail.com / 040-0594882. Näin vältymme turhilta maksumuistutuksilta. Paikan käyttämättä jättäminen ei ole peruutus!
Maksamalla laskun eräpäivään mennessä varmistat lapsesi pääsyn mukaan ryhmään.

Jos jostakin syystä ilmoittautuminen jäsenjärjestelmän kautta ei onnistu, voit olla yhteydessä toimistolle yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon.

Kausimaksun sisaralennus on 5€. Sisaralennuksen saa silloin kun henkilön alikäyttäjistä useampi kuin yksi alikäyttäjä ilmoittautuu kaudelle. Alennus annetaan alikäyttäjän kausi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Lasten tunnit lomailevat syyslomalla.
Koulujen salivuorot saattavat aiheuttaa poikkeuksia.

Mahdollisista peruutuksista ja muista muutoksista infoamme teitä sähköpostitse sekä lisäksi nettisivuillamme ja Facebook-sivuillamme.

VANHEMPIEN JA LASTEN PELISÄÄNNÖT:

- Tullaan ajoissa tunnille

- Pukeudutaan sisäliikuntaan sopiviin, joustaviin vaatteisiin esim. T-paita ja shortsit tai jumppapuku

- Pitkät hiukset kiinni

- Purukumit pois ennen jumpan alkua

- Käydään vessassa ennen tunnin alkua

-noudatamme yhteisiä pelisääntöjä: Voimistelijoiden ja vanhempien pelisäännöt Iskussa

Lisätietoja rantaperkionisku@gmail.com / 0400 594882

Kuva: Mauri Pennanen