Tuntikuvaukset

Aikuinen-lapsi -liikunta
 

Aikuisen ja lapsen yhteinen liikuntatuokio on hauskaa yhdessäoloa – liikkumisen riemua arjen lomassa. 

Perheliikunnassa lapset pääsevät yhdessä oman aikuisen kanssa liikkumaan ohjatusti. Koulutetut ohjaajat tutustuttavat perheitä liikuntaleikkeihin, peleihin, telineisiin ja välineisiin. Tunneilla juostaan, hypitään, liikutaan musiikin tahdissa, pyöritään kuperkeikkoja ja opetellaan perusliikuntataitoja leikkien ja mielikuvien kautta. Tunnin päätavoitteena on lasten kokonaisvaltaisen kehittymisen tukeminen leikinomaisen ja monipuolisen liikunnan, esimerkiksi temppuilun, musiikkiliikunnan, palloilun ja rentoutusten avulla. Lapsi ja äiti, isä tai muu tuttu aikuinen pääsevät liikkumaan yhdessä ja iloitsemaan lapsen kehittymisestä seuran koulutettujen lasten liikunnan ohjaajien ohjauksessa.

Perheliikuntatunnit antavat myös ideoita ja virikkeitä perheen arkiliikuntaan ja parhaimmillaan johdattavat lapset jo pienestä pitäen liikunnalliseen elämäntapaan.

 

Ensimmäiset kerrat menee tutustuessa toisiimme, paikkaan ja jumpassa oloon. Joillakin lapsilla saattaa mennä monta kertaa tottua uuteen juttuun, joten vaikka tunti menisi itkuksi, älä luovuta heti.

Kuva: Mauri Pennanen

ISKUPERHE-tapahtumat

Liikkumisen riemua koko perheelle temppuillen ja pelaillen!

ISKUPERHE-tapahtumat ovat koko perheen yhteinen liikuntatuokio. Se on perheen yhteistä, omatoimista liikuntaa. Liikuntatuokiossa lapset tutustuvat liikuntapisteisiin vapaasti oman aikuisen kanssa. Salista on vapaana yksi osa pienimuotoiseen pelailuun. Tapahtumissa on paljon mukavaa puuhaa esim. pomppulinna (pienimmille lapsille), ilmavolttirata sekä kahvio. Myön maskottimme, ihastuttava INTO-pupu saattaa vierailla tapahtumissa. Ohjaaja opastaa tarvittaessa. Lapset ovat tapahtumassa vanhempien vastuulla.

Tapahtumaan voi tulla silloin, kun perheelle sopii ja mihin aikana tahansa klo 15-17 välillä. Ei ennakkoilmoittautumista. Pääsymaksu 5€/perhe, käteismaksu.


*Muutokset mahdollisia

Tervetuloa liikkumaan yhdessä!