Juniorit

Tervetuloa mukaan Rantaperkiön Iskun lentopallotoimintaan! Tule rohkeasti kokeilemaan sopiiko laji sinulle. Seurasta löytyy ryhmiä kaiken tasoisille.

 

Tiedustelut junioriryhmistä: Heikki Hirvelä 0405005726 / heikki.hirvela(ät)gmail.com

Iskun lentopallojuniorit pelaavat kaudella 2018-2019 B-poikien SM-sarjaa, C-poikien SM-sarjaa kahdella joukkueella, sekä D-poikien aluesarjaa. 

Joukkueiden tuoreet kuulumiset, turnausraportit yms. löydät Facebookista "Rantaperkiön Isku -Juniorit" ja Instagramista "IskuJunnut". Tervetuloa seuraamaan some-kanaviamme! 

C-junnut kiittävät sponsoreitaan: Autokoulu Ilves, Tredu, Certum, POP Keuruun Osuuspankki, Anna Tapion koulu, Pirkka, Lamminsivu, Isännöinti Ilkka Saarinen, Kossin puu, Toyota Tammer-auto, sekä Reeniravinne.net. 

B-juniorit: Hoito- ja Hoivapalvelu Taru Koskivuori sekä Tampereen Huoltoykkönen

Kaikkien Iskun lentopallojunioreiden taustalla on Pohjola Terveys (Pohjola Sairaala)

Iskun C1-pojat

Osuitko lentopalloverkkoon ?

Oletko etsimämme uusi lentopallovalmentaja ja ohjaaja?

Ota meihin yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut liittymään lentopalloilevaan ohjaaja- joukkoomme!

Rantaperkiön Isku käynnisti vajaan 10 vuoden tauon jälkeen lentopallon junioritoiminnan v. 2013. Päättymässä olevalla kaudella seuran väreissä on harjoitellut ja pelannut n. 120 junioria 11 eri ryhmässä. Poikien määrä on jonkin verran tyttöjä suurempi.

Tampereen seudun lentopalloseurojen hyvin toiminut yhteistyö on näkynyt mm. Iskun A-ikäisten junioreiden SM- menestyksessä. A- tytöt voittivat SM- pronssia kaudella 2015-16 ja A- pojat saalistivat myös pronssiset mitalit päättyneellä kaudella. Nämä nuoret ovat samalla muodostaneet rungon sekä naisten että miesten 1-sarjajoukkueissa.

Mini-ikäisten eli alle 13 v on yhdeksän harjoitusryhmää, joista kahta lukuun ottamatta kaikki alle 10 v junnuille.

Ja vaikka seuran ensisijaisena tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle lentopallosta kiinnostuneelle juniorille harrastusmahdollisuus, myös tavoitteellisemmille nuorille on lentopalloilijan polku mahdollinen. Iskun juniorivalmennuksen tasosta tuore esimerkki on myös D- poikien (alle 13v) saavuttama alemestaruuspronssi Tampereella kuluvan vuoden huhtikuussa pelatussa kotiturnauksessa. Lounais-Suomen alueella on eniten joukkueita mini-ikäisten sarjoissa ja tasokin perinteisesti kovin, joten em. pronssisaavutus on noteerattava varsin korkealle. Kyseisessä poikien ikäluokassa Iskulla oli peräti kolme joukkuetta mukana.

Seuralle tulee jatkuvasti kyselyitä mahdollisuudesta aloittaa lentopallon harrastaminen juniori-ikäluokissa. Rantaperkiön Iskulla on valmius perustaa uusia lentopallojunioriryhmiä sitä mukaa, kun saamme uusia ohjaajia/valmentajia toimintaan mukaan.

OHJAAJAKYNNYS EI OLE MEILLÄ LIIAN  KORKEA – OTA YHTEYTTÄ

Uudet veturit voivat tulla entisistä tai nykyisistä aktiivipelaajista, myös nuorista, lasten vanhemmista ja jopa isovanhemmista. Turhan usein kynnys ohjaajauran aloittamiselle nostetaan turhan korkeaksi. Rantaperkiön Isku tarjoaa hyvät välineet ja tehokaan starttiavun ja jatkuvan tuen ohjaajana/valmentajana toimimiselle. Seura tarjoaa sisäistä koulutusta ja halukkailla on mahdollisuus osallistua seuran kustantamana Lentopalloliiton koulutuksiin. Isku on mukana Lentopalloliiton Fortum Tutor- ohjelmassa. Seuralla on oma tutor, joka järjestää Aloittavan Ohjaajan koulutuksia ja käy tutoroimassa lentopalloryhmien harjoituksissa. Lähtökohta on, että uusi ryhmä käynnistyy, kun löytyy ohjaajapari, jotta kenenkään ei tarvitse lähteä yksin junioriporukkaa ohjaamaan.

Lentopallojunioreiden ohjauksesta/valmennuksesta kiinnostuneet, ottakaa rohkeasti yhteyttä Iskun lentopallojaoston nuorisoryhmän puheenjohtajaan Heikki Hirvelään, e-mail: heikki.hirvela@gmail.com, puh. 040-5005726 tai nuorisoryhmän sihteeriin/esittelijään Ari Paloniemeen, e-mail: arparatkaisee@kolumbus.fi, puh. 044 0580110.

TERVETULOA MUKAAN ISKUN ILOISEEN LENTOPALLOTOIMINTAAN !

Valitse sopiva ikäryhmä valikosta ja ole rohkeasti yhteydessä ryhmien vastaaviin mikäli sinulla on kysymyksiä.

Sinustako valmentaja? Lentopallon harrastaminen yhdessä lapsen kanssa on erittäin palkitsevaa. Mikäli sinua kiinnostaisi olla joko apuna ryhmän toiminnassa tai jopa valmentaa ryhmää ja oppia lajista yhdessä lapsen kanssa ota rohkeasti yhteyttä. Seura tarjoaa välineet sekä tarvittavan koulutuksen.

Iskun junioritoiminnasta vastaa Heikki Hirvelä, jos et löydä tarvitsemaasi tietoa ryhmistämme tai junioritoiminnasta nettisivuilta niin ota yhteys Heikkiin puh. 040 500 5726 tai email heikki.hirvela(at)gmail.com.

 

Haluaisitko valmentaa lapsesi ryhmää Vuoreksessa?   Vuoreksen liikuntahallille on mahdollista perustaa ryhmä esim 2007-2009 syntyneille pojille ja/tai tytöille torstaisin. Ole yhteydessä virpi.ollila(at)gmail.com tai puh 040 721 6553 jos olet kiinnostunut.  Aikaisempaa kokemusta valmennuksesta ei tarvita. Voitte myös jakaa vetovastuun useamman vanhemman kesken!

 

EDELLISEN KAUDEN TAPAHTUMIA

 

F-junnujen pallokouluturnaus

Rantaperkiön Iskun järjestämä Pirkanmaan lentopallokoululaisten kauden päätösturnaus pelattiin 7.5. Pyynikillä. Aamulla oli jännitys käsinkosketeltavaa kun pikkuruiset palloilijan alut saapuivat arastellen vanhempien vanavedessä vieraaseen saliin. Paikalla oli lentopallokoululaisten joukkueita Iskun lisäksi Vesilahdelta ja Lempäälästä, kaikenkaikkiaan pienistä pelaajanaluista oli saatu muodostettua 16 joukkuetta.

Alkujännityksen jälkeen liikunnan riemua oli nähtävillä aidoimmillaan kun suurin osa pienistä tytöistä ja pojista astui elämänsä ensimmäisen kerran kentälle kilpailutilanteessa vaikkakin leikkimielellä ja peliin totutellen. Pelien välillä sai tutustua temppurataan ja leikkiä kavereiden kanssa.

Turnaus antoi varmasti monen harrastukselle lisäpotkua kun lajin ehkäpä hauskin piirre, osana joukuetta harrastaminen ja tietysti se pisteidenlaskukin tuoma pieni kilpailullisuus oli mukana.

Iskun pallokoulut jatkavat toimintaansa syksyllä, seuran nettisivuilta saa lisätietoa.