Lentopallokuulumisia 

Syyskausi on taas käynnistynyt Iskun kaikilla juniorijoukkueilla A-pojista D-poikiin. B-poikien punaisten joukkue pelaa kotiturnauksen Kaukajärvellä la 10.10., joten sitä kannattaa suunnata katsomaan!

A-pojat

Tulossa lokakuussa:

Lokakuussa alkavat 1- ja 2-sarjapelit. A-poikien ensimmäinen pooliturnaus 7.11 Sastamalassa. Turnaus pelataan kolmen joukkueen voimin: Valepa, Isku ja Arsi Haminasta.  Voittaja nousee C-pooliin.

Sastamalan turnaus 7.11.

Tapahtui viime kuussa:

Tasoturnaus pelattiin 19.9. Vilppulassa. Kyseessä oli joukkueen ensimmäinen turnaus, ja vastassa olivat tutut joukkueet Vilppulan Tähti ja Virtain Veikot. Ensimmäinen peli oli Virtain Veikkoja vastaan, ja siinä näkyi ensimmäisen turnauksen jännitys, varsinkin ensimmäisessä erässä syöttövirheiden määränä. Toinen erä sujui jo paremmin ja käväistiin jopa johdossa. Kolmas erä alkoi erittäin hyvin ja johdettiin erää puoliväliin asti, kunnes virheiden lukumäärä pudotti meidät kyydistä.

Vilppulan Tähteä vastaan peli alkoi hyvin ja ensimmäinen erä oli meidän selvää hallintaa. Toinen erä taas vastaavasti Vilppulan hallintaa. Kolmannen erän alku oli taas meidän hallintaa, ja erä näytti jo tulevan meille, kunnes Vilppula kiri rinnalle ja ohi.

Tasoturnauksen viimeinen sija ja sijoitus d-pooliin. Ensimmäiseksi turnaukseksi uudella joukkueella kuitenkin ihan kelpo alku, josta on hyvä jatkaa.

Tulokset: 
Virtain Veikot - Isku 3-0 (25-14, 25-21, 25-21)
Isku - Vilppulan Tähti 1-2 (25-14, 15-25, 21-25)

B-pojat, punaiset

Tulossa lokakuussa:

SM-sarjan tasonmittausturnaus kotiturnauksena Kaukajärvellä lauantaina 10.10. Iso katsomo, joten tervetuloa turvallisesti katsomaan poikien edesottamuksia! Vastassa Virtain Veikot, Loimaan Jankko ja Pieksamäen Tsemppi. Turnauksen voittaja etenee b-pooliin, ja seuraavat järjestyksessä c-/d-/e-pooleihin. Kanttiinista suolaista ja makeaa.

Linkki turnaukseen

Joukkue jatkaa, nuoremmilla B-pojilla vahvistettuna, pelejään Tampereen miesten kuntosarjassa. Lokakuussa ohjelmassa neljä peliä arki-iltaisin ympäri Tamperetta. Kotipelit pelataan keskiviikkoisin Koivistonkylän Tredulla.

Tapahtui viime kuussa:

Harjoiteltu on. Ja pelattu harkkapeli B-poikien valkoista joukkuetta vastaan.

B-poikien alue SM-kisoissa Lounaan alueen ykkösjoukkueessa edustivat joukkueestamme Antti ja Taavi, tuloksena alue SM-hopeaa! Alueen kakkosjoukkueessa pelasivat Lasse ja Topi, joukkueella saaliina kisojen nelossija.

Tampereen miesten kuntosarja aloitettiin 3-1 -voitolla LP Kang 2-porukasta.

B-pojat, valkoiset

Tulossa lokakuussa:

Tasonmittausturnaus Lempäälän Sääksjärvellä 10.10. Vastassa LempoB, PumaB2 ja Kapo.

Linkki turnaukseen


Tapahtui viime kuussa:

B-poikien alue SM - kisoissa Lauri Bär ja Anton Kokki pelasivat Lounas 2-joukkueessa. Joukkue päätyi sijalle 4.

Tunnelmia voi käydä katsomassa turnauksen virallisilta sivuilta: http://baluesm2020.fi/kuvagalleria/

Osa pojista osallistuu Tampereen kuntosarjaan Isku junnut -joukkueessa vuotta vanhempien pelaajien kanssa 30.9. alkaen.

"Matti ja Oskari valittiin AM-turnauksen jälkeen maajoukkueriparille".

C-pojat

Tulossa lokakuussa:

Tasoturnaus Kangasalla 4.10.

1. Pooliturnaus 24.10. tai 25.10. 
Tarkempi aika ja paikka selviää tasoturnauksen jälkeen. Lisätietoa täältä.

Tapahtui viime kuussa:

C-pokien alue SM-kisoissa Lounas 1 voitti pronssia. Iskun C-pojista joukkueessa mukana olivat Jonne, Matti ja Hristo. Lisäksi Matti valittiin turnauksen All Stars kentälliseen. Onnittelut Matille!

D-pojat

Tulossa lokakuussa:

Lokakuussa D-pojilla ei ole turnauksia. Seuraavaksi tulossa b-poolin turnaus 1.11. Kaukajärven vapaa-aikatalolla.


Tapahtui viime kuussa:

Joukkue aloitti syyskauden ottelut tasoturnauksessa Sastamalassa. Tasoerot olivat luonnollisesti turnauksessa suuret. Ensimmäisenä vastaan tuli VaLePa punainen, joka jäi reippaasti aloittaneen Iskun haastajaksi, ja Iskulle voitto 2-0.

Toisessa ottelussa vastaan tuli VaLePa mustat, joka oli jo ennakkoon tiedetty kovaksi vastustajaksi. Taistelusta huolimatta Isku hävisi niukasti 1-2 (25-22, 20-25, 11-15). Kolmannessa pelissä vastustaja LP Kangasala mustat oli vailla mahdollisuuksia, sillä tulos oli Iskulle 2-0 (25-8, 25-5).

D-pojat pelikentällä.