2014-2015

 

23.11.2014 vierasvoitto Raision Urheilijoista 

Taistelimme kotona Raision Urheilijoita vastaan häviten jatkopalloilla 3-1. Osat vaihtuivat sunnuntaina Raisiossa kun Iskun tytöt hakivat kolme sarjapistettä voittaen vuorostaan RaisU:n Kerttulan liikuntahallissa hyvätunnelmaisessa ottelussa 3-1 (23-35, 25-23, 25-19, 25-21).

Ensimmäisessä erässä tehtiin karmaiseva määrä omia virheitä, mutta saimme sitten pelimme kasaan toisessa erässä. Toki toista erääkin oltiin perässä jo 18-23 kunnes saimme onnistumisia perä jälkeen joka osa-alueella. Tuntuma pysyi loppuottelun ajan hyvänä ja seuraavat erät Isku oli koko ajan niskan päällä. Varsinkin puolustuspelaamisessa kunnostauduttiin tänään ja pahojakin hyökkäyksiä saatiin jatkuvasti napsittua takaisin peliin.

16.11.2014 Isku kurmuutti sarjakakkosta kotonaan

Vieraakseemme Vuorekseen saimme sarjakakkosen Vampulan Urheilijat joita vastaan pelasimme kaksi tiukkaa erää jo Huittisten hornankattilassa, häviten kolmannen selkeästi ikävän joukkuetoverin loukkaantumisen säestämänä.

Tällä kertaan Isku oli taistelumielellä heti ensimmäisestä pallosta eikä Vampula saanut mitään ilmaiseksi. Neljä tiukkaa erää väännettiin ja mukaan mahtoi suuria tunteita molemmin puolen verkkoa ja vaihtopenkkejä. Isku hävisi vähintään sarjapisteen hieman kyseenalaiseen tuomioon kosketusvirheestä neljännen erän eräpallossa ja se tietysti harmitti. Pari tuntinen vääntö Vampulalle 1-3 (26-26, 16-25, 25-15, 25-27).

Mutta pelissä oli jälleen paljon hyvää ja eteenpäin on menty aimoharppauksin, se on tässä kohtaa pääasia. 

9.11.2014 Rantaperkiön Isku vs TTV

Naisten 1-sarjaa pelattiin poikkeuksellisesti isänpäivänä Pyynikin palloiluhallilla ja katsomoon oli sapunut kivasti yleisöä, myös vierailevan joukkueen TTV:n kannattajia. Kyseessä oli historian ensimmäinen Pyynikin pyhätössä pelattu Rantaperkiön Iskun naisten peli.

Ottelu lähti käyntiin TTV:n hallinnassa, Iskun tyttöjen jaloissa tuntui varmasti edellisen päivän A-tyttöjen turnauksen kolme ottelua. Ensimmäinen erä meni helpohkosti TTV:lle 25-17 kun kotijoukkue teki omia virheitä virheiden perään.

Toiseen erään kotijoukkue terästäytyi, pisti vastustajan pelaamaan pisteistä ja latoi tauluun painavien syötöjen ja melko virheettömän jatkopallopelaamisen ansiosta tylyt lukemat 25-8. Kolmas erä eteni hyvin kotijoukkueen hallinnassa aina eräpallotilanteeseen 24-20 kunnes TTV:n syöttöruutuun asteli uusi ulkomaalaisvahvistus ja tasoitti tilanteen pitkälti vaikeiden aloitusten säestämänä. Isku ei taipunut ja erä kotijoukkueelle 26-24.

Viimeisessä erässä Iskun tytöillä onnistui kaikki ja erä suhteellisen helposti kotijoukkueelle 25-13 ja koko ottelu 3-1. 

Pertti Flinck:n ottamia kuvia löytyy Iskun kuvapankista http://iskuvolley.kuvat.fi/kuvat/

 

 

Kuva Pertti Flinck

2.11.2014 HEL Volley A1 Espoo vs Rantaperkiön Isku

Sateissa syyssäässä matkasimme Espooseen HEL Volley A1 joukkueen vieraiksi Leppävaaran liikuntahallille.

Isku pelasi kaksi ensimmäistä erää varmasti ja melko virheettömästi, pakottaen vastustajan pelaamaan. Sekä syöttö- että vastaanotto toimivat melkoisen moitteettomasti. Kolmannessa erässä Isku hiukan noukahti ja Espoo pääsi peliin mukaan, erä kuitenkin vahvasti Iskulle ja kolme pistettä kotiin viemisiksi.

Ottelu Iskulle 0-3 (17-25, 15-25, 20-25).

26.10.2014 Rantaperkiön Isku vs Salon Viesti

Edellisen päivän raskas ottelu näkyi huonona valmistautumisena päivän kotiottelussa. Tästä kuitenkin otamme opiksi tuleviin tuplaviikonloppuihin.

Salon nuori ja taitava joukkue oli joka osa-alueella varsin flekmaattista Iskua vastaan tänään parempi ja erityismaininnan ansaitsee Saloon siirtynyt naapuripitäjän tyttö Nelli Rantanen joka on kehittynyt valtavasti ja saanut selvästi uutta kipinää salolaisvalmennuksessa. Salo vei ottelun puhtaasti kolmessa erässä 0-3 (20-25, 12-25, 17-25).

25.10.2014 Messukylän Toverit vs Rantaperkiön Isku

Pientä jännitystä oli havaittavissa Iskun otteissa ensimmäisessä erässä kun verkon toisella puolella vilisi entisiä seurakavereita. Ensimmäisen erän vei Mesto näytöstyyliin.

Toiseen erään havahtui Iskun mukaan peliin ja pistikin Meston ahtaalle vieden erän nimiinsä. Kolmas erä oli tasaista taistelua ja läpi ottelun nähtiin verkon molemmin puolin yleisöystävällisiä suorituksia ja palloralleja. Erä Mestolle.

Neljännestä erästä muodostuikin sitten jännitysnäytelmä ja katsojat saivat varmasti vastinetta lipuilleen. Mesto nipisti tällä kertaa pisteet kotiin luvuin 3-1 (25-8, 25-23, 22-25, 26-28).

 

19.10.2014 Rantaperkiön Isku vs Raision Urheilijat

 

Tamperelainen lentopalloväki oli löytänyt tiensä Vuoreksen liikuntahallille seuraaman Iskun ensimmäistä kotiottelua. Suurkiitos teille jokaiselle tuestanne, se merkitsi nuorelle joukkueellemme todella paljon.

Päävalmentajamme Jari oli samaan aikaan vastaanottamassa urheilijan yhtä suurimmista kunnianosoituksista - oman pelipaidan nostamista kasvattajaseura Vilppulan Tähden kattoon.

Olisi ollut hienoa lähettää enemmänkin erävoittoviestejä Vilppulaan, mutta Arton piiskaama Raision tasainen koneisto ei taipunut Iskun tyttöjen käsittelyssä. Pari huolimatonta suoritusta joka erään joita kokemus ei anna anteeksi. Kokonaisuudessaan kuitenkin kaikilta tasainen esitys ja jälleen olemme harpanneet ison askeleen eteenpäin. Siitähän tässä on kysymys. Ahkerasti takaisin salille ja joskus se tulostaulu sen työn määrän myös kertoo.

Kotiottelu Raision Urheilijoille 1-3 (21-25, 25-23, 17-25, 23-25)

 

12.10.2014 LP Vampula vs Rantaperkiön Isku

 

Tylyn oloisista numeroista huolimatta kaksi ensimmäistä erää olivat tiukkaa vääntöä eikä Vampula saanut pisteitä helposti. Kolmannen erän alussa Iskun libero Josefiina taisteli loppuun asti palloa hakiessa ja loukkaantui vakavasti kyynärpään mennessä sijoiltaa käden osuessa pienen hallin katsomon reunaan.

Nuori joukkue ei taustahälinästä ja ensiapujoukkojen touhusta aivan omalla takarajalla toennut enää saamaan rivejään järjestykseen, näin harmillisen päätöksen saanut kolmas erä selkeästi Vampulalle. 

Vierasottelu LP Vampulalle 3-0 (25-22, 25-23, 25-13)

 

 

5.10.2014 TTV vs Rantaperkiön Isku

 

Naisten 1-sarjajoukkue kirjoitti historian kirjoihin seuran ensimmäinen naisten 1-sarjaottelun voiton. Saimme kunnian olla TTV:n ensimmäinen vastustaja uudella Elenia Areenalla. Puitteet olivat upeat, näin myös Iskun nuorten otteet.

Omat virheet pidettiin kurissa ja joukkue pelasi jo paljon kurinalaisemmin. Painava syöttö eliminoi TTV:n ykköshyökkäyksen. TTV:lle tätä kautta vielä suurkiitos yhteisistä harjoitusotteluista.

Vierasottelu Iskulle 1-3 (12-25, 25-22, 19-25, 19-25)

 

 

21.9.2014 HEL-Volley vs Rantaperkiön Isku

 

Rantaperkiön Iskun historian ensimmäinen naisten 1-sarjaottelu pelattiin Töölön Kisahallissa viikko ennen kauden varsinaista aloitusta. Kotijoukkue oli odotetun vahva peruspelissä, kun taas nuori sarjatulokas jännitti ensimmäistä ottelua. Kahdeksalle pelaajalle kyseessä oli uran ensimmäinen naisten 1-sarjaottelu.

Pelissä oli Iskulla myös paljon positiivista ja kesän harjoittelu on vienyt joukkuetta oikeaan suuntaan. Hyvä joukkuehenki paistoi läpi koko ottelun ja tältä hyvin harjoittelevalta porukalta on lupa odottaa huimia kehitysharppauksia kauden mittaan.

Lämmin kiitos kaikille seuran toimijoille jotka ovat tämän kokemuksen mahdollistaneet ja toivomme että nautitte matkastamme kanssamme.

Vierasottelu HEL-Volleylle 3-0 (25-12, 25-19, 25-14)

 

Alkamassa historian ensimmäinen naisten 1-sarjaottelu