2016-2017

 

16.10.2016 Rantaperkiön Isku - Supi Volley 3-1 (25-22,22-25,25-12,25-14)

 

Ihka oikea naisten pääsarjan lentopallon paikalliskamppailu nähtiin vuoden tauon jälkeen Tampereella kun 1-sarjaan viime kaudella noussut Supi Volley saapui Iskun vieraaksi Pyynikille.

Monet kerrat on yhdessä vuosien varrella pelattu harjoitusmatseja joten tuttuja naamoja oli verkon toisella puolella. Supille tunnetta varmasti nostatti vielä enemmän monivuotisen Supin valmentajan Jari Tolvasen komentaessa joukkuettaan nyt jo kolmatta vuotta Iskun riveissä.

Iskulla aloitti loukkaantumisten ja edustustehtävien vuoksi jälleen uudella kokoonpanolla ja kaksi ensimmäistä erää menikin omien tonttien ja vastuiden hakemisessa eikä peliä saatu hallintaan kuin ajoittain. Supi kuittasikin epävarmuuden heti ottamalla toisen erän nimiinsä. 

Kolmannessa ja neljännessä erässä Isku sai nappulansa järjestykseen ja kurinalaisuuden kenttäpeliin ja tulosta syntyikin sitten ripeään tahtiin myös hyökkäyspäässä. Isku nappasi puuttuvat kaksi erää ja vei tällä kertaa paikalliskamppailun nimiinsä 3-1. 

Katsojia oli Pyynikin lehtereillä kiitettävästi ja varmasti paikallissähinä jatkuu joulukuussa Kaukajärvellä.

Kuva Pertti Flinck

 

09.10.2016 Nurmon Jymy - Rantaperkiön Isku 3-1 (25-15,25-27,25-22,25-18)

 

Iskun peli lähti tahmeasti käyntiin ensimmäisessä erässä, liekö vatsassa painanut Koskuen notkuvien pöytien äärellä hyvin syöty lounas.

Toisessa erässä uskallettiin tehdä ratkaisuja ja erityisesti loppuerän hienon sisääntulon syöttöruutuun tehnyt Iina Pulkka siivitti Iskun erävoittoon.

Vielä tehdään aivan liikaa virheitä perusasioissa jotta voidaan hyvien ja kokeneiden joukkueiden kanssa taistella voitosta. Hetkittäin esitettiin taas hienoa lentopalloa ja taistelua, mutta hetkien pitää kestää vain kauemmin.

Seuraavaan kohtaamiseen Nurmon kanssa on vielä yli kuukausi joten tervetuloa kaikille Pyynikille katsomaan miten työtä on reenisalilla tehty.

 

02.10.2016 Ylöjärven Ryhti - Rantaperkiön Isku 3-2 (25-19,25-17,23-25,15-25,15-8)

 

Kauden ensimmäinen vieraspeli alkoi kotijoukkueen komennossa kunnes kolmannessa erässä Isku sai viime tipassa juonen päästä kiinni ja kiri Ryhdin etumatkan umpeen voittaen kaksi seuraavaa erää. Viidennessä erässä peli hajosi heti alkuunsa Ryhdin kuitatessa ottelusta kaksi pistettä.

Väläyksittäin peli on jo mallikasta mutta vastapainoksi tuli liikaa helppoja virheitä erityisesti syöttö- ja vastaanottopelissä. Vastaanoton pelittäessä peli pyörii hienosti.

Paluu sorvin ääreen töitä tekemään ja hiomaan otteita seuraavaan viikonloppuun kun vastassa on viime kaudella kovia otteita esittänyt Nurmon Jymy.

01.10.2016 Rantaperkiön Isku - Etta 0-3 (23-25, 19-25, 12-25)

Etta kävi pyyhkimässä Iskulla lattiaa lauantaina Pyynikillä kauden avauksessa vastaten näin viime kauden Iskun samanmoiseen vierailuun Oulussa. Iskulaisten 10-5 johtoasema ensimmäisessä erässä suli pikkuhiljaa Ettan herätessä peliin.

Toisessa erässä Etta otti lentävän lähdön johtaen peliä jo 2-10 kunnes Isku sai hiukan juonen päästä kiinni, mutta etumatka oli liian pitkä kirittäväksi. Myös kolmannen erän Etta aloitti vahvasti 0-6 Iskun vastaanoton takkuillessa. Otteluita on vaikea voittaa jos omia suoria syöttö- ja vastaanottovirheitä tehdään vastustajalle kolmeen erään yhden erän verran.

Etta pelasi tasapainoisesti ja tänään tarpeeksi hyvin. Iskulle jää siis revanssin paikka leidiissejä vastaan joulukuussa Oulussa.

Pertti Flinckin kuvia ottelusta Iskun kuvagalleriassa

Kuva Pertti Flinck