Pihlajalinna-yhteistyö

Pihlajalinnan bonussopimus urheiluseuroille

Pihlajalinnan bonussopimus on varainhankintaa urheiluseuralle, johon kaikkien seuran jäsenten ja perheenjäsenten on helppo osallistua keskittämällä ostoja Pihlajalinnaan.

Sopimuksen tehneiden seurojen jäsenien ja perheenjäsenien kaikki ostot Pihlajalinnasta kerryttävät seuralle takaisin maksettavaa bonusta. Bonus kertyy kaikista yksityis- ja vakuutuskäynneistä Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa. Työterveyskäynnit eivät kerrytä bonusta.

Sopimus tehdään Pihlajalinnan ja seuran välille. Bonussopimus voidaan tehdä kaiken kokoisten seurojen kanssa lajista ja maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Sopimukseen määritellään kiinteä prosentti, jonka verran seuralle palautetaan ostoista. Bonukset maksetaan kerran vuodessa.

Kun sopimus on tehty, voivat seuraan kuuluvat ja heidän perheenjäsenensä tunnistautua Pihlajalinnan asiakkuusohjelmassa seuran jäseniksi. Yksi henkilö voi kerryttää bonuksia yhdelle seuralle.

Sopimuksen myötä seura saa samalla käyttöönsä Pihlajalinnan urheiluklinikan palveluvalikoiman ja urheiluklinikan ajanvarausnumeron. Jäsenet saavat itselleen monipuoliset Pihlajalinnan kanta-asiakkaiden edut.

Kun bonussopimus seurasi kanssa on tehty ja seura rekisteröity

1. Kirjaudu Oma Pihlajalinnaan ja liity kanta-asiakkaaksi maksutta.

2. Valitse seurasi omasta profiilisistasi, kohdasta tietosuoja ja suostumukset

3. Valinta on heti voimassa ja bonuskertymä alkaa välittömästi

Lisätietoa:  juha.allinniemi@pihlajalinna.fi