TUL 100- juhlavuosi 2019

Hei Iskulainen! Lähde kanssamme TUL 100 juhlavuoteen 2019!                                      

Rantaperkiön Iskun pitkä historia on antanut kaikkina vuosikymmeninä jäsenistölleen mahdollisuuden osallistua isoihin liikunnallisiin tapahtumiin lähellä ja kaukana.

On sykähdyttävä kokemus olla mukana suurissa näytöksissä yhdessä muiden  liikuntaa ja urheilua harrastavien kanssa. Suuret kenttänäytökset, joiden näyttävyys perustuu satojen liikkkujien yhteiseen liikkeeseen, musiikkiin ja kuvioihin, on ihan oma ”taiteenlajinsa”.

TUL juhlii koko vuoden erilaisten tapahtumien muodossa merkittävää juhlavuottaan valtakunnallisesti, alueellisesti ja seurojen tapahtumia korostaen.

Joukkojen Juhla – TUL 100 pääjuhlakokonaisuus  etenee historiaan liittyvien kohtausten kautta kohti tulevaisuutta. Juhlasta tehdään näyttävä kokonaisuus, johon kaikki voivat osallistua joko esiintyjinä tai katsojina. Juhla yhdistää yhteiseen näytökseen voimistelijat, urheilijat ja kuntoilijat. Periaatteena on, että kaikilla halukkailla on mahdollisuus osallistua yhteisölliseen tapahtumaan ja siinä läsnäolemalla saada ainutlaatuinen kokemus yhdessä muiden kanssa. Saamme tälle näytökselle ja kaikille ohjelman osille näyttävät puitteet kun päänäyttämö, Helsingin jäähalli, muuntuu juhla-areenaksi. Upea musiikki, valosuunnittelu ja puvustus sekä ainutkertaiset koreografiat ja käsikirjoitus antavat oikean liikunta- ja urheilujuhlan tunnelman. Kokonaisuus on valmis ja yhdessäolon tunne täydellinen kun jäähallin areenan täyttää yli 2000 esiintyjää ja katsomon täyteinen yleisö!  Teemme näin yhdessä ainutlaatuisen VUOSISADAN JUHLAN!

Pääsuunnittelijat: Tuula Linnusmäki ja Minna Saari

Sävellys: Kimmo Pohjonen

Valosuunnittelu Petri Tuhkanen

Pukusuunnitelma Venla Keskinen

 

ILMOITTAUDU – on  tulossa kokemus vailla vertaa!

Rantaperkiön Iskun TUL100 yhteyshenkilö on Ritva Lyytinen (ilmoittautumiset, majoitus, pukutilaukset jne.)

lyytinenr@gmail.com

Lisätietoa TUL 100-juhlavuodesta Aira Ikonen

ikonenaira@gmail.com

Iskun harrastajille ja jäsenistölle jaetaan tietoa syksyn aikana, miten ilmoittaudutaan, missä harjoitellaan jne.