Kilpailuinfo

Kilpailuinfo, Joukkuevoimistelun Tampere Cup 9.4.2016

 

Aika ja paikka

Kilpailut järjestetään sunnuntaina 9.4. Hervannan vapaa-aikakeskuksella (Lindforsinkatu 5, 33720 Tampere).

 

Aikataulu

Tampereen ja lähialueiden joukkueet harjoittelevat jo lauantai-iltana Stara-aluetapahtuman jälkeen. Viralliset harjoitukset alkavat lauantaina klo 16. Kilpailut alkavat sunnuntaina kello 11. Viralliset harjoitukset alkavat sunnuntaina klo 7.30

Harjoitusaikaa on kaikilla joukkueilla 2,5 min/joukkue. Ilmoitattehan etukäteen, mikäli joukkueenne ei käytä harjoitusaikaansa! Kilpailujen tarkempi aikataulu sekä suoritus- ja harjoitusjärjestykset on päivitetty kilpailusivuille sekä Kisapalveluun.

 

Huomioittehan, että ajat ovat arvioita ja kilpailuissa edetään suoritusjärjestyksen mukaan.

 

Kisakanslia

Kisakanslia sijaitsee vapaa-aikakeskuksen aulassa. Kisakanslian puhelinnumero on

045-2075377 Kisakanslia aukeaa kilpailupäivänä klo 7 ja sulkeutuu noin puoli tuntia kilpailujen päättymisen jälkeen.

 

Ilmoittautuminen, osanoton varmistus ja vakuutukset

Joukkueet ilmoittautuvat heti kisapaikalle saavuttuaan kisakansliaan. Osanoton varmistus on tehtävä vähintään tuntia ennen oman kilpailusarjan alkua. Osanoton varmistuksen yhteydessä on vahvistettava kilpailevan joukkueen kokoonpano.

Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Varmistattehan, että urheilijoidenne vakuutukset ovat kunnossa!

 

Liikkuminen kilpailupaikalla

Joukkueen valmentajat saavat osanoton varmistuksen yhteydessä rannekkeet, joita näyttämällä pääsee kulkemaan kilpailupaikalla. Näillä rannekkeilla ei pääse pääkatsomoon, vaan kilpailuja voi seurata vain kilpailijakatsomosta.

Joukkueiden kisakuoriin on varattu rannekkeet Kisapalvelussa ilmoitetuille valmentajille ja koreografeille. Valitettavasti emme voi tarjota ylimääräisiä rannekkeita esimerkiksi joukkueiden huoltajille.

 

Ruokailu

Ruokailu järjestetään kilpailupaikan lähellä sijaitsevalla Pohjois-Hervannan koululla klo 11-16. Ruokailu tulee tilata etukäteen 27.3. mennessä. Lasku lähetetään tilauksen yhteydessä sähköpostitse tilauksen lähettäneelle henkilölle ja se tulee maksaa 27.3. mennessä.

 

Kilpailumusiikit

Kilpailumusiikit tulee tuoda kilpailupaikalle CD-levyllä, jolla on vain yksi kappale. Kilpailumusiikit tulee toimittaa salissa sijaitsevaan musiikkipisteeseen hyvissä ajoin ennen omaa harjoitusvuoroa. Suosittelemme varautumaan varamusiikilla. CD-levyjen kunto on joukkueiden omalla vastuulla.

CD-levyt tulee merkitä selvästi: levyn kannesta tulee ilmetä seura, joukkue sekä sarja. Samat tiedot tulee kirjata myös CD-levyyn.

 

Siisteys

Toivomme kilpailijoiden noudattavan erityisen tarkasti siisteyttä kilpailupaikalla! Mikäli kilpailupaikan tiloja rikotaan tai sotketaan, lähetetään siitä lasku seuralle. Huomioittehan, että hiusvärien ym. käyttö hoidetaan niin, etteivät kilpailupaikan tilat ja kilpailumatto likaannu.

 

Hiusten hiletys ja hiuslakan käyttö ainoastaan ulkona! Emme halua aiheuttaa aiheetonta palohälytystä!

 

Harjoitustilat ja lämmittelyputki

Lämmittelyputki alkaa vapaa-aikakeskuksen alakerrasta ja kestää yhdentoista kilpailusuorituksen ajan. Kisakansliasta saa tiedon siitä, mistä tilasta kunkin joukkueen lämmittelyputki alkaa. Joukkueiden tulee ohjautua alakertaan itse ja toivommekin, että joukkueet olisivat hyvissä ajoin paikalla ennen lämmittelyputkeen pääsemistä. Lisätietoja lämmittelyputkesta löytyy kilpailusivuilta.

Alakerran nyrkkeilysali on vapaassa lämmittelykäytössä. Vapaa-aikakeskuksen käytäviä on lämmittelykäytössä erittäin rajallisesti. Aulassa lämmittely on ehdottomasti kielletty.

 

Pukuhuoneet

Pukuhuoneita on kilpailupaikalla rajoitetusti. Pukuhuoneet on jaettu seuroittain. Otattehan huomioon myös muut kilpailijat ja annatte tilaa oman suorituksen jälkeen myöhemmin kilpaileville. Järjestäjä ei vastaa pukuhuoneista kadonneista tavaroista.

 

Palkintojenjako

Sarjojen 16-20 kilpa ja 12-14 SM palkintojenjako tapahtuu ensimmäisen tauon jälkeen noin klo 13. Sarjat 8-10 vuotiaat, 14-16 kilpa ja yli 18 kilpa palkitaan toisella tauolla noin klo 16. Loput sarjat palkitaan kilpailujen päätteeksi.

Palkintojen jakoon valmistaudutaan hyvissä ajoin harjoitustilassa. Pyydämme palkittavia joukkueita ohjautumaan harjoitustilaan itse.

 

Palautteet

8-10 vuotiaiden sarjan, 10-12 sarjan sekä 12-14 kilpasarjan palautteet ovat noudettavissa kisakansliasta sen jälkeen, kun sarja on kilpailtu loppuun.

 

Ensiapu

Kilpailupaikalla on harjoitusten ja kilpailujen ajan ensiapu paikalla. Ensiapu on tarkoitettu ensisijaisesti kilpailutapahtuman aikana tapahtuvien tapaturmien hoitoon ja toivommekin, että joukkueet ottavat ”vanhojen” vammojen hoitoon omia ensiaputarvikkeita.

 

Pääsyliput

•      Aikuiset 12 € (sis. käsiohjelman)

•      Lapset (alle 12 v), opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet 5 €

•      Käsiohjelma 1 €

Sylivauvat ilmaiseksi

 

Lipunmyynnin yhteydessä on mahdollisuus ostaa kahvilipukkeita hintaan 3 euroa. Tällä lipulla saa lunastaa kahvin ja pullan kahviosta kisapäivän aikana. Tähän kannattaa tarttua, vältyt jonottamiselta!

 

Katsomot

Joukkueet voivat seurata kilpailuja erikseen merkitystä kilpailijakatsomosta. Voimistelijoilla ei ole kulkua pääkatsomoon, sinne pääsevät vain pääsylipun lunastaneet katsojat. Pääkatsomon paikkoja ei voi varata ennen kilpailun alkua, katsomo tyhjennetään harjoitusten jälkeen. Kilpailusuoritusten aikana liikkumista katsomoissa on vältettävä.

Toivomme kannustusjoukoilta rehtiä käytöstä ja tasapuolista kannustusta kaikille joukkueille!

 

Pysäköinti

Kilpailupaikan pihassa on rajoitettu määrä parkkipaikkoja. Pysäköinti onnistuu myös vapaa-aikakeskuksen läheisille tienvarsipaikoille.

 

Kahvio

Kilpailupaikalla on kahvio, josta voi ostaa niin makeaa kuin suolaistakin purtavaa. Lisäksi lipunmyynnin yhteydessä on mahdollisuus ostaa kahvilipukkeita hintaan 3 euroa. Tällä lipulla saa lunastaa kahvin ja pullan erillisestä kahvipisteestä kisapäivän aikana.

Varaathan käteistä mukaan!

 

Myyntipöydät

Kilpailupaikan aulassa on myynnissä pieniä kylmälaukkuja, voimistelijalogolla varustettuja sukkia sekä sukkatossuja. Myyntipöydän yhteydessä järjestetään myös arpajaiset. Aulassa on lisäksi yhteistyökumppaneidemme myyntipisteitä.

Varaathan käteistä mukaan!

 

Lisätietoja

rantaperkionisku.kilpailut@gmail.com

045-2075377/Rantaperkiön Isku toimisto, Johanna Ojajärvi