Yleisölle

TERVETULOA NAUTTIMAAN KAUNIISTA LAJISTA JA UPEASTA KISATUNNELMASTA!

 

Aika ja paikka: Sunnuntai 9.4. Hervannan Vapaa-aikakeskus (Lindforsinkatu 5)

 

Kilpailujen aikataulu: Kilpailut alkavat sunnuntaina klo 11. Lipunmyynti aloitetaan klo 10. Tarkemman aikatauluarvion sekä kilpailujen suoritusjärjestyksen löydät Aikataulut-sivulta.

Katsomo tyhjennetään harjoitusten jälkeen, eikä paikkoja voi valitettavasti varata etukäteen.

 

Parkkipaikat ja julkinen liikenne: Vapaa-aikakeskuksen pihassa on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Pysäköinti on mahdollista myös läheisille tienvarsipaikoille.

Tampereen keskustasta on hyvät bussiyhteydet Hervantaan: esimerkiksi bussit 3 ja 4 tulevat aivan lähelle kilpailupaikkaa. Kannattaa hyödyntää myös joukkoliikennettä, sillä parkkipaikkoja on rajallisesti. Aikataulut ja tarkemmat tiedot linjoista löydät Tampereen joukkoliikenteen sivuilta.

 

Pääsyliput:

Aikuiset: 12 € (sis. käsiohjelman)

Lapset alle 12 v, eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet: 5 €

Ylimääräinen käsiohjelma: 1 €

Lisäksi lipunmyynnin yhteydessä on myynnissä erillisiä kahvilippuja hintaan 3 €. Tällä lipulla saa lunastaa kahvin ja pullan erillisestä kahvikioskista päivän aikana. Tähän kannattaa tarttua, vältyt jonottamiselta esimerkiksi taukojen aikana!

Huomioithan, että kortilla maksaminen ei valitettavasti ole mahdollista. Varaathan siis käteistä mukaasi!

 

Myyntipöydät: Aulassa on myynnissä pieniä kylmälaukkuja, voimistelijalogollisia sukkia, sukkatossuja sekä ihania kisamaskotteja. Lisäksi aulasta löytyy yhteistyötahojemme myyntipisteitä, joista löydät esimerkiksi upeita voimisteluvälineitä ja -vaatteita.

Varaathan käteistä mukaasi!

 

Kahvio: Kahvio palvelee teitä koko kilpailupäivän ajan vapaa-aikakeskuksen aulassa. Kahviossa on tarjolla niin makeaa kuin suolaistakin purtavaa. Lisäksi aulasta löytyy erillinen kahvikioski kahvilipun lunastaneille.

Varaathan käteistä mukaasi!

 

Online-tulokset: Kilpailujen tuloksia voi seurata Kisapalvelusta päivän aikana. Huomioittehan, että tulokset eivät ole virallisia ennen kuin tuomarit ovat tarkastaneet pöytäkirjat.

 

Somevinkit: Liity mukaan kilpailujen Facebook-tapahtumaan, pääset seuraamaan kisojen etenemistä niin kisapäivän aikana kuin valmisteluvaiheessakin! Instagramista löydät meidät nimellä @raisku_voimistelu, seuraa meitä niin tiedät kisoihin liittyvistä asioista ensimmäisenä!

Jaa parhaat kisakuvat somessa hashtagilla #tamperecup2017!

 

Lämpimästi tervetuloa Tampereelle!