Tapahtumainfo

TAPAHTUMAINFO, SYDÄN-SUOMEN ALUEEN STARA-TAPAHTUMA 8.4.2017

 

Aika: Lauantai 8.4.2017

Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus (Lindforsinkatu 5, 33720 Tampere)

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumiset on nyt vastaanotettu. Laskut osallistumismaksuista on lähetetty seurojen ilmoittamien yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteisiin. Laskut tulee olla maksettuna ennen tapahtumaa (eräpäivä 21.3.). Jokaisen ryhmän/yksilön tulee varmistaa osallistumisensa kisakansliaan heti saavuttuaan kilpailupaikalle.

Staran aikataulu:

Suoritukset on jaettu kahteen blokkiin. Tarkempi aikataulu on päivitetty kilpailusivuille sekä Kisapalveluun.

Kisakanslia:

Kisakanslia on toiminnassa koko kilpailupäivän ajan vapaa-aikakeskuksen aulassa. Kisakanslian puhelinnumero on 045-2075377. Osallistujia palvellaan klo 8.30 alkaen kaikissa kilpailuihin liittyvissä asioissa. Kisakanslia sulkeutuu noin puoli tuntia kilpailun päättymisen jälkeen.

Harjoitus- ja suoritusjärjestykset:

Kaikki joukkueet ja yksilöt pääsevät harjoittelemaan kilpailualueelle. Harjoitukset menevät blokeittain suoritusjärjestyksessä.

Tarkat harjoitus- ja suoritusjärjestykset löytyvät kilpailusivuilta ja Kisapalvelusta.

Musiikki:

Kilpailumusiikit soitetaan CD-levyltä. Levyllä tulee olla vain yksi kappale. Musiikit on toimitettava hyvissä ajoin ennen omaa harjoitusvuoroa salissa sijaitsevaan musiikkipisteeseen. Vastuu CD-levyjen kunnosta on kilpailijoilla.

Suosittelemme ottamaan varamusiikin mukaan.

Lämmittely:

Vapaa-aikakekuksen alakerran lämmittelytilat ovat vapaassa käytössä kilpailupäivän ajan. Yläkerran lämmittelytiloihin pääsee viisi joukkuetta/yksilöä kerrallaan suoritusjärjestyksessä. Voimistelijoita ei erikseen haeta alakerran lämmittelytiloista, vaan jokaisen on ohjauduttava yläkertaan itse.

Tarkemmat tiedot lämmittelystä löydät kilpailusivuilta.

Liikkuminen kilpailupaikalla

Valmentajat saavat mukaan kisakansliasta rannekkeet, joilla pääsee kulkemaan kilpailupaikalla. Näillä rannekkeilla pääsee ainoastaan kilpailijakatsomoon. Voimistelijoille ei ole varattu rannekkeita/kisapasseja.

Valitettavasti emme voi tarjota osallistujarannekkeita ryhmien huoltajille. Jokaisen joukkueen kisakuoreen on varattu rannekkeet Kisapalvelussa ilmoitetuille valmentajille.

Esiintymisalue ja turvatyynyt:

Esiintymisalueena on 13mx13m vaalea voimistelumatto. Sisääntulo esiintymisalueelle tapahtuu yleisöstä katsoen oikeasta takakulmasta. Poistuminen on yleisöstä katsoen vasempaan etukulmaan turvatyynyalueelle. Mitalit jaetaan turvatyynyn edessä seuraavan suorituksen jo alkaessa.

Avajaiset:

Tapahtumassa ei järjestetä erillistä joukkueiden esittelyä tiukan aikataulun vuoksi. 

Ensiapu:

Kilpailupaikalla on harjoitusten ja kilpailujen ajan ensiapu paikalla. Ensiapu on tarkoitettu ensisijaisesti kilpailutapahtuman aikana tapahtuvien tapaturmien hoitoon ja toivommekin, että joukkueet ottavat ”vanhojen” vammojen hoitoon omia ensiaputarvikkeita.

Ruokailu:

Kisaruokailu järjestetään kilpailupaikalla klo 11-15. Ruokailutilaukset tehdään sähköisesti Rantaperkiön Iskun jäsentietojärjestelmän kautta 27.3. mennessä ja lasku lähetetään tilauksen tehneelle henkilölle. Laskujen eräpäivä on 27.3.

Kisapäivänä ei enää myydä ruokalippuja.

Palautteet:

Palautteet kootaan kisakansliaan mahdollisimman nopeasti. Ohjaajat/valmentajat voivat hakea palautteet kisakansliasta oman blokin päättymisen jälkeen.

Siisteys:

Pyydämme voimistelijoita noudattamaan erityistä siisteyttä kilpailupäivän aikana. Hiuslakan ja hileiden käyttö on sisätiloissa kielletty!

Mikäli tiloja sotketaan tai rikotaan, lähetetään seuralle lasku siivouksesta.

 

Pääsyliput:                                           

Aikuiset (sis. käsiohjelman)

10 €

Lapset alle 12 v

5 €

Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet

5 €

Käsiohjelma

1 €

Kahvilipuke (tällä lipulla saat lunastaa kahvin ja pullan erillisestä kioskista kisapäivän aikana, vältyt jonottamiselta!)

3 €

Pääsylipulla pääset pääkatsomoon. Kilpailijoille / valmentajille / huoltajille on varattu erillinen kisakatsomo yläkatsomon oikeasta reunasta kilpailualueesta katsoen. Pääsyliput voi ostaa vain käteisellä.

Parkkipaikat:

Kilpailupaikan pihassa on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Bussit voi pysäköidä tienvarsipaikoille, sillä ne eivät mahdu vapaa-aikakeskuksen pihaan.

Kahvio:

Palloiluhallin aulasta löytyy kahvio, joka palvelee koko kilpailupäivän ajan. Kahviossa on tarjolla niin makeaa kuin suolaistakin purtavaa. Lipunmyynnin yhteydestä voi ostaa kahvilipukkeen, jolla saa lunastaa kahvin ja pullan erillisestä kahvipisteestä kisapäivän aikana.

Varaathan käteistä mukaasi!

Myyntipöydät:

Palloiluhallin aulassa on myynnissä pieniä kylmälaukkuja, voimistelijalogolla varustettuja sukkia, voimistelutossuja sekä ihania kisamaskotteja. Rantaperkiön Iskun myyntipöydän yhteydessä järjestetään myös arpajaiset.

Aulasta löytyy lisäksi muiden yhteistyötahojen myyntipöytiä.

Varaathan käteistä mukaasi!

Lisätietoa tapahtumasta: rantaperkionisku.kilpailut@gmail.com                                                                                

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TAMPEREELLE!