Kilpailuinfo

Kilpailuinfo, TUL:n Tampereen piirin avoimet joukkuevoimistelun mestaruuskilpailut

Kilpailuiden WhatsApp- ryhmä valmentajille & toimitsijoille/talkoolaisille
https://chat.whatsapp.com/KxJNFw9L8P0CnX6pASiNRD

Aika ja paikka

Kilpailut järjestetään sunnuntaina 14.4. Hervannan vapaa-aikakeskuksella (Lindforsinkatu 5, 33720 Tampere).

Aikataulu

7:30 Kisapaikka ja kisakanslia aukeaa

8:30-11:30 Harjoitukset

10:45-11:15 Taitosarjan harjoitukset

11:00 Tuomaripalaveri

10:30 - 15:00 Lounas kilpailupaikalla

12:00 Kilpailut alkavat (suoritukset 1-37)

N. 14:45 Tauko 45 min.

N. 15:30 Suoritukset jatkuvat (38-60)

N. 17:00 Suoritukset ohi

Palkintojenjako

N. 18:00 Kilpailut päättyvät

Harjoitusaikaa on kaikilla joukkueilla 3 min/joukkue. Ilmoitattehan etukäteen, mikäli joukkueenne ei käytä harjoitusaikaansa! Kilpailujen tarkempi aikataulu sekä suoritus- ja harjoitusjärjestykset on päivitetty kilpailusivuille.

Kisakanslia

Kisakanslia sijaitsee vapaa-aikakeskuksen aulassa (perällä). Kisakanslian puhelinnumero on 045-2075377 Kisakanslia aukeaa kilpailupäivänä klo 7:30 ja sulkeutuu noin puoli tuntia kilpailujen päättymisen jälkeen.

Ilmoittautuminen, osanoton varmistus ja vakuutukset

Joukkueet ilmoittautuvat saavuttuaan kisakansliaan. Osanoton varmistus on tehtävä vähintään tuntia ennen oman kilpailusarjan alkua. Osanoton varmistuksen yhteydessä on vahvistettava kilpailevan joukkueen kokoonpano. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Varmistattehan, että urheilijoidenne vakuutukset ovat kunnossa!

Huom. Kilpailuissa otetaan valokuvia ja videoita (järjestävän seuran ja TUL:n käyttöön nettisivuille, sosiaaliseen mediaan, jäsenlehtiin ja mainos/markkinointi materiaaleihin), mikäli joku ei halua niissä esiintyä niin siitä on ilmoitettava kisakansliaan heti osanoton varmistuksen yhteydessä.

Liikkuminen kilpailupaikalla

Tarvittaessa joukkueen 2 valmentajaa ja alle 12v. joukkueiden 2 huoltajaa saavat osanoton varmistuksen yhteydessä rannekkeet, joita näyttämällä pääsee kulkemaan kilpailupaikalla. Näillä rannekkeilla ei pääse pääkatsomoon, vaan kilpailuja voi seurata vain kilpailijakatsomosta.

Ruokailu

Ruokailu järjestetään kilpailupaikalla noin 300 ensimmäiselle tilaajalle klo 10:30-15. Ruokailu on pitänyt tilata etukäteen su 7.4. klo 23:00 mennessä. Lasku on lähetetty sähköpostitse tilauksen lähettäneelle henkilölle ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä. Tilauksen yhteydessä on ilmoitettu joukkueen ruokailuaika, pidättehän tästä ajasta kiinni, koska tilat ovat rajalliset!

Esittelymarssi

Ei järjestetä.

Kilpailumusiikit

Musiikit on lähetetty ilmoittautumisen yhteydessä. Varamusiikki tulee ottaa mukaan kilpailupäivänä.

Siisteys

Toivomme kilpailijoiden noudattavan erityisen tarkasti siisteyttä kilpailupaikalla! Mikäli kilpailupaikan tiloja rikotaan tai sotketaan, lähetetään siitä lasku seuralle. Huomioittehan, että hiusvärien ym. käyttö hoidetaan niin, etteivät kilpailupaikan tilat ja kilpailumatto likaannu. Hiuslakan käytössä tulee huomioida muut kilpailijat. Hiusten hiletys ainoastaan ulkona!

Harjoitustilat ja lämmittelyputki

Lämmittelyputki alkaa vapaa-aikakeskuksen alakerrasta (sali 108) ja kestää noin kuuden kilpailusuorituksen ajan. Muut alakerran lämmittelytilat ovat joukkueiden vapaassa kytössä ja ne on merkattu lapuilla. Joukkueiden vastuulla on hakeutua ajoissa lämmittelyputkeen eli saliin 108! Sieltä eteenpäin järjestäjä ohjaa joukkueita lämmittelyputkessa. Takamatolla on kolme joukkuetta kerrallaan valmistautumassa kilpailusuoritukseen. Kun aamun harjoitukset ovat päättyneet ja iltapäivällä tauko alkaa ensimmäiset joukkueet voivat jo hakeutua lämmittelyputkeen.

Vapaa-aikakeskuksen käytäviä on lämmittelykäytössä rajallisesti. Yläkerran aulassa lämmittely ehdottomasti kielletty!

Pukuhuoneet

Pukuhuoneita on kilpailupaikalla rajoitetusti. Pukuhuoneet on jaettu seuroittain. Otattehan huomioon myös muut kilpailijat ja annatte tilaa oman suorituksen jälkeen myöhemmin kilpaileville. Järjestäjä ei vastaa pukuhuoneista kadonneista tavaroista.

Palkintojenjako

Taitosarjalaisten palkintojenjako tapahtuu heti oman suorituksen jälkeen kilpailumaton etuosassa. 8-10v. sarja saa myös mitalit heti suorituksensa jälkeen maton etuosassa, mutta kunniamainintojen jako tapahtuu varsinaisessa palkintojenjaossa kilpailujen päätyttyä. Muiden sarjojen palkintojenjako tapahtuu kilpailuiden päätyttyä. Järjestäytyminen palkintojenjakoon tapahtuu hyvissä ajoin takamatolla!

Palautteet

Alle 12 v taitosarjan, 8-10 vuotiaiden sarjan, 10-12 sarjan sekä 12-14 kilpasarjan palautteet ovat noudettavissa kisakansliasta sen jälkeen, kun sarja on kilpailtu loppuun.

Ensiapu

Kilpailupaikalla on harjoitusten ja kilpailujen ajan ensiapu paikalla. Ensiapu on tarkoitettu ensisijaisesti kilpailutapahtuman aikana tapahtuvien tapaturmien hoitoon ja toivommekin, että joukkueet ottavat ”vanhojen” vammojen hoitoon omia ensiaputarvikkeita.

Pääsyliput

Aikuiset 10 € (sis. käsiohjelman)

Lapset (alle 12 v), opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet 5 €

Sylivauvat ilmaiseksi

Lipunmyynnin yhteydessä on mahdollisuus ostaa kahvilipukkeita hintaan 3€. Tällä lipulla saa lunastaa kahvin ja pullan kahviosta kisapäivän aikana.

Katsomot

Joukkueet voivat seurata kilpailuja erikseen merkitystä kilpailijakatsomosta. Voimistelijoilla ei ole kulkua pääkatsomoon, sinne pääsevät vain pääsylipun lunastaneet katsojat. Pääkatsomon paikkoja ei voi varata ennen kilpailun alkua, katsomo tyhjennetään harjoitusten jälkeen. Kilpailusuoritusten aikana liikkumista katsomoissa on vältettävä.

Toivomme kannustusjoukoilta rehtiä käytöstä ja tasapuolista kannustusta kaikille joukkueille!

Pysäköinti

Kilpailupaikan pihassa on rajoitettu määrä parkkipaikkoja, osa paikoista on varattu kirkolle! Pysäköinti onnistuu myös vapaa-aikakeskuksen läheisille tienvarsipaikoille.

Kahvio

Kilpailupaikalla on kahvio, josta voi ostaa niin makeaa kuin suolaistakin purtavaa. Lisäksi lipunmyynnin yhteydessä on mahdollisuus ostaa kahvilipukkeita hintaan 3 euroa. Tällä lipulla saa lunastaa kahvin ja pullan erillisestä kahvipisteestä kisapäivän aikana.

Varaathan käteistä mukaan!

Myyntipöydät

Kilpailupaikan aulassa on myynnissä mm. voimistelijalogolla varustettuja sukkia sekä sukkatossuja. Myyntipöydän yhteydessä järjestetään myös arpajaiset. Aulassa on lisäksi muitakin myyntipisteitä.

Varaathan käteistä mukaan!

Lisätietoja

Johanna Ojajärvi

045 207 5377

rantaperkionisku.kilpailut@gmail.com