Kilpailuinfo

Kilpailuinfo, TUL:n Tampereen piirin avoimet joukkuevoimistelun välinemestaruuskilpailut 16.11.2019

Kilpailuiden WhatsApp- ryhmä valmentajille & toimitsijoille/talkoolaisille tiedotusta ja kysymyksiä varten!
Liity WhatsApp-ryhmääni napauttamalla linkkiä: https://chat.whatsapp.com/Cyu84ahGK6R31Gesm6l0U5

Aika ja paikka

Kilpailut järjestetään lauantaina 16.11. Kaukajärven vapaa-aikatalolla (Käätykatu 8, 33720 Tampere).

Aikataulu

8:00 Vapaa-aikatalon ovet ja kisakanslia auki

9:30-11:30 harjoitukset

11:00-12:00 tuomaripalaveri

12:00 kisat alkavat

~13:00 tauko 30 min

~15:00 suoritukset ohi

palkintojen jako

~15:45 kilpailut päättyvät

Harjoitukset

Harjoitusaikaa on kaikilla joukkueilla 3 min/joukkue. Ilmoitattehan etukäteen, mikäli joukkueenne ei käytä harjoitusaikaansa! Kilpailujen tarkempi aikataulu sekä suoritus- ja harjoitusjärjestykset on päivitetty kilpailusivuille.

Kisakanslia

Kisakanslia sijaitsee Vapaa-aikatalon aulassa. Kisakanslian puhelinnumero on 045-2075377 Kisakanslia aukeaa kilpailupäivänä klo 8:00 ja sulkeutuu noin puoli tuntia kilpailujen päättymisen jälkeen.

Ilmoittautuminen, osanoton varmistus ja vakuutukset

Joukkueet ilmoittautuvat saavuttuaan kisakansliaan. Osanoton varmistus on tehtävä vähintään tuntia ennen oman kilpailusarjan alkua. Osanoton varmistuksen yhteydessä on vahvistettava kilpailevan joukkueen kokoonpano. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Varmistattehan, että urheilijoidenne vakuutukset ovat kunnossa!

Huom. Kilpailuissa otetaan valokuvia ja videoita (järjestävän seuran ja TUL:n käyttöön nettisivuille, sosiaaliseen mediaan, jäsenlehtiin ja mainos-/markkinointimateriaaleihin). Mikäli et halua sinua kuvattavan, ilmoitathan siitä kisakansliaan heti osanoton varmistuksen yhteydessä.

Liikkuminen kilpailupaikalla

Tarvittaessa joukkueen valmentajat (Kisanettiin merkityt) ja alle 12v. joukkueiden 2 huoltajaa saavat osanoton varmistuksen yhteydessä rannekkeet, joita näyttämällä pääsee kulkemaan kilpailupaikalla. Näillä rannekkeilla ei pääse pääkatsomoon, vaan kilpailuja voi seurata vain kilpailijakatsomosta. Matolta katsottuna katsomon vasen reuna on varattu kilpailijoille.

Ruokailu

Ruokailu järjestetään kilpailupaikalla toisen kerroksen kahviossa klo 11:00-14. Ruokailu on pitänyt tilata etukäteen 4.11. mennessä. Lasku on lähetetty sähköpostitse tilauksen lähettäneelle henkilölle ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä. Osanoton varmistuksen yhteydessä olet ilmoittanut joukkueesi ruokailuajan järjestäjille, pidäthän tästä ajasta kiinni, koska tilat ovat rajalliset!

Esittelymarssi

Ei järjestetä.

Kilpailumusiikit

Musiikit on lähetetty ilmoittautumisen yhteydessä. Varamusiikki tulee ottaa mukaan kilpailupäivänä.

Siisteys

Toivomme kilpailijoiden noudattavan erityisen tarkasti siisteyttä kilpailupaikalla! Mikäli kilpailupaikan tiloja rikotaan tai sotketaan, lähetetään siitä lasku seuralle. Huom! Hiuslakan käyttö ainoastaan ulkona!

Harjoitustilat ja lämmittelyputki

Vapaa-aikatalon lämmittelytilat ovat erittäin rajalliset. Salissa olevat pukuhuonekäytävät, kuntosalit pohja- sekä sisääntulokerroksissa (varovaisuutta noudattaen), sekä iso kerhohuone (2. krs. kahvion takana) ovat vapaassa lämmittelykäytössä. Näyttämö (kulku 1 krs. kuntosalin ohitse) sekä salissa oleva harjoittelutila ovat ns. lämmittelyputkea. Joukkueiden vastuulla on hakeutua ajoissa lämmittelyputkeen eli näyttämölle (kolme joukkuetta kerrallaan)! Sieltä eteenpäin järjestäjä ohjaa joukkueita takamatolle, jossa on kolme joukkuetta kerrallaan valmistautumassa kilpailusuoritukseen. Sisääntulo kilpailualueelle tapahtuu oikeasta takanurkasta yleisöstä katsottuna ja poistuminen vasempaan etunurkkaan yleisöstä katsottuna. Kun aamun harjoitukset ovat päättyneet ja iltapäivällä tauko alkaa ensimmäiset joukkueet voivat jo hakeutua lämmittelyputkeen. Näyttämöllä ja takamatolla tulee noudattaa ehdottomasti hiljaisuutta! Aulatiloissa on lämmittely kielletty!

Pukuhuoneet

Pukuhuoneita on kilpailupaikalla rajoitetusti; 4 kpl salin käytävällä sekä muutamia kuntosalien yhteydessä. Pukuhuoneet on jaettu seuroittain. Otattehan huomioon myös muut kilpailijat ja annatte tilaa oman suorituksen jälkeen myöhemmin kilpaileville. Järjestäjä ei vastaa pukuhuoneista kadonneista tavaroista. Arvoesineitä EI kannata jättää pukuhuoneisiin!

Palkintojenjako

Taitosarjalaisten palkintojenjako tapahtuu heti oman suorituksen jälkeen kilpailumaton etuosassa. 8-10v. sarja saa myös mitalit heti suorituksensa jälkeen maton etuosassa, mutta kunniamainintojen jako tapahtuu varsinaisessa palkintojenjaossa kilpailujen päätyttyä. Muiden sarjojen palkintojenjako tapahtuu kilpailuiden päätyttyä. Järjestäytyminen palkintojenjakoon tapahtuu heti kilpailun jälkeen salista verholla erotetussa harjoittelutilassa.

Palautteet

Alle 12 -v taitosarjan, 8-10 vuotiaiden sarjan, 10-12 sarjan sekä 12-14 kilpasarjan palautteet ovat noudettavissa kisakansliasta sen jälkeen, kun sarja on kilpailtu loppuun.

Ensiapu

Kilpailupaikalla on harjoitusten ja kilpailujen ajan ensiapu paikalla. Ensiapu on tarkoitettu ensisijaisesti kilpailutapahtuman aikana tapahtuvien tapaturmien hoitoon ja toivommekin, että joukkueet ottavat ”vanhojen” vammojen hoitoon omia ensiaputarvikkeita.

Pääsyliput

Aikuiset 10 € (sis. käsiohjelman)

Lapset (alle 12 v), opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet 5 €

Sylivauvat ilmaiseksi

Lipunmyynnin yhteydessä on mahdollisuus ostaa kahvilipukkeita hintaan 3€. Tällä lipulla saa lunastaa kahvin ja pullan kahviosta kisapäivän aikana.

Katsomot

Joukkueet voivat seurata kilpailuja erikseen merkitystä kilpailijakatsomosta. Voimistelijoilla, valmentajilla tai huoltajilla ei ole kulkua pääkatsomoon, sinne pääsevät vain pääsylipun lunastaneet katsojat. Pääkatsomon paikkoja ei voi varata ennen kilpailun alkua, katsomo tyhjennetään harjoitusten jälkeen. Kilpailusuoritusten aikana liikkumista katsomoissa on vältettävä.

Toivomme kannustusjoukoilta rehtiä käytöstä ja tasapuolista kannustusta kaikille joukkueille!

Pysäköinti

Kilpailupaikan pihassa on vain muutama parkkipaikka. Pysäköinti onnistuu viereisen kirjaston ja kioskin välissä olevalla parkkipaikalla. Huomioi pysäköintikiekko la klo 8-16 3h. Viereisen koulun hiekkakenttä ei ole pysäköinti käytössä, sen kieltää liikennemerkki!

Kahvio

Kilpailupaikalla on kahvio toisessa kerroksessa, josta voi ostaa niin makeaa kuin suolaistakin purtavaa. Lisäksi lipunmyynnin yhteydessä on mahdollisuus ostaa kahvilipukkeita hintaan 3 euroa. Tällä lipulla saa lunastaa kahvin ja pullan kätevästi kahviosta.

Varaathan käteistä mukaan!

Myyntipöydät

Kilpailupaikan pääkatsomon takana on myynnissä mm. voimistelijalogolla varustettuja sukkia, sukkatossuja, pieniä kylmälaukkuja, avaimenpeririä sekä Scrunchie-hiuslenkkejä. Myyntipöydän yhteydessä järjestetään myös arpajaiset.

Varaathan käteistä mukaan!

Lisätietoja

Johanna Ojajärvi

045 207 5377

rantaperkionisku.kilpailut@gmail.com