Kilpailuinfo

Kilpailuinfo, TUL:n avoimet joukkuevoimistelun välinemestaruuskilpailut 7-8.12.2019

Kilpailuiden WhatsApp- ryhmä valmentajille & toimitsijoille/talkoolaisille tiedotusta ja kysymyksiä varten!
Liity WhatsApp-ryhmääni napauttamalla linkkiä: https://chat.whatsapp.com/BlvJQTyjbLDHCjBal1bLsg

Aika ja paikka

Kilpailut järjestetään lauantaina ja sunnuntaina7-8.12. Hervannan vapaa-aikakeskuksessa (Lindforsinkatu 5, 33720 Tampere).

Aikataulu

Aikataulut löytyvät oheisesta linkistä.

https://www.rantaperkionisku.com/tapahtumat/tul-n-valinesarjojen-mestaruuski/aikataulu-2/

Huom. aikataulut ovat arvioita klo 11:30 jälkeen riippuen kilpailujen etenemisestä! Sunnuntain tarkemmat aikataulut selviävät vasta lauantai iltana, kun finaali joukkueiden määrä on tiedossa.

Harjoitukset

Harjoitukset pystytään järjestämään vain SM sarjan joukkueille lauantaina klo 10:15 alkaen. tarkempi aikataulu löytyy Kisanetistä.

Kisakanslia

Kisakanslia sijaitsee Vapaa-aikatalon aulassa (perällä). Kisakanslian puhelinnumero on 045-2075377 Kisakanslia aukeaa kilpailupäivinä klo 8:00 ja sulkeutuu noin puoli tuntia kilpailujen päättymisen jälkeen.

Ilmoittautuminen, osanoton varmistus ja vakuutukset

Joukkueet ilmoittautuvat saavuttuaan kisakansliaan. Osanoton varmistus on tehtävä vähintään tuntia ennen oman kilpailusarjan alkua (finaalijoukkueet myös su). Osanoton varmistuksen yhteydessä on vahvistettava kilpailevan joukkueen kokoonpano. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Varmistattehan, että urheilijoidenne vakuutukset ovat kunnossa!

Huom. Kilpailuissa otetaan valokuvia ja videoita (järjestävän seuran ja TUL:n käyttöön nettisivuille, sosiaaliseen mediaan, jäsenlehtiin ja mainos-/markkinointimateriaaleihin). Mikäli et halua sinua kuvattavan, ilmoitathan siitä kisakansliaan heti osanoton varmistuksen yhteydessä. Kilpailut tallennetaan myös Visioframe Oy:n toimesta. DVD:n tilauslomakkeita löytyy kilpailupaikalta.

Liikkuminen kilpailupaikalla

Joukkueiden valmentajat (Kisanettiin merkityt) ja alle 12v. joukkueiden 2 huoltajaa saavat osanoton varmistuksen yhteydessä rannekkeet, joita näyttämällä pääsee kulkemaan kilpailupaikalla (finaali joukkueet säilyttäkää rannekkeet myös sunnuntaille). Näillä rannekkeilla ei pääse pääkatsomoon, vaan kilpailuja voi seurata vain kilpailijakatsomosta. Matolta katsottuna katsomon vasen reuna on varattu kilpailijoille sekä lattiatason katsomo.

Ruokailu

Ruokailu järjestetään Pohjois-Hervannan koululla kilpailupaikan läheisyydessä (600m) klo 10:30-15(la) ja 10:30-14(su). Ruokailu on pitänyt tilata etukäteen. Lasku on lähetetty sähköpostitse tilauksen lähettäneelle henkilölle ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä. Lisätietoja täältä.

Esittelymarssi

Ei järjestetä.

Kilpailumusiikit

Musiikit on lähetetty ilmoittautumisen yhteydessä. Varamusiikki tulee ottaa mukaan kilpailupäivänä.

Siisteys

Toivomme kilpailijoiden noudattavan erityisen tarkasti siisteyttä kilpailupaikalla! Mikäli kilpailupaikan tiloja rikotaan tai sotketaan, lähetetään siitä lasku seuralle. Huom! Hiuslakan käyttö ainoastaan ulkona!

Harjoitustilat ja lämmittelyputki

Lämmittelytiloja löytyy vapaa-aikakeskuksen alakerrasta. Osa tiloista on vapaassa käytössä ja kolme tilaa lämmpäputkessa. Putkessa on kerrallaan noin 9 joukkuetta. Joukkueiden lähtötilat ovat alakerrassa, josta ohjataan yläkertaan, takakäytävän kautta kilpailualueen viereiseen harjoitustilaan. Siellä noudatetaan hiljaisuutta ja annetaan kilpailevalle joukkueelle suoritusrauha! Yläaulassa lämmittely on kielletty!!

Pukuhuoneet

Pukuhuoneet on jaettu seuroittain ja niitä on rajoitetusti. Osa pukuhuoneista on alakerrassa ja osa yläkerrassa. Kisakansliasta saa tiedon pukuhuoneen sijainnista. Otattehan huomioon myös muut kilpailijat ja annatte tilaa oman suorituksen jälkeen myöhemmin kilpaileville. Järjestäjä ei vastaa pukuhuoneista kadonneista tavaroista. Arvoesineitä EI kannata jättää pukuhuoneisiin!

Huom. Hiuslakan käyttö ainoastaan ulkona!!

Palkintojenjako

Sunnuntaina taitosarjalaisten palkintojenjako tapahtuu heti oman suorituksen jälkeen kilpailumaton etuosassa. Lauantaina 8-10v. sarja saa myös mitalit heti suorituksensa jälkeen maton etuosassa, mutta kunniamainintojen jako tapahtuu tauon loppupuolella. Muiden sarjojen palkintojenjako tapahtuu sunnuntaina kilpailuiden päätyttyä. Järjestäytyminen palkintojenjakoon tapahtuu heti kilpailun jälkeen salista verholla erotetussa harjoittelutilassa.

Palautteet

8-10v. sarjan palautteet saa tauolla kisakansliasta lauantaina.

10-12v. palautteet saa kisakansliasta kilpailujen päätyttyä.

Taitosarjan palautteet saa kisakansliasta sarjan päätyttyä sunnuntaina.

12-14 kilpa- ja harrastesarjojen palautteet saa kisakansliasta su kisan päätyttyä.

Ensiapu

Kilpailupaikalla on harjoitusten ja kilpailujen ajan ensiapu paikalla (salissa vasen etunurkka yleisöstä katsoen). Ensiapu on tarkoitettu ensisijaisesti kilpailutapahtuman aikana tapahtuvien tapaturmien hoitoon ja toivommekin, että joukkueet ottavat ”vanhojen” vammojen hoitoon omia ensiaputarvikkeita.

Pääsyliput

aikuiset: 12€/pv ja 20€/2pv
lapset alle 12v, eläkeläiset, opiskelijat: 7€/pv ja 12€/2pv
Sylilapset ilmaiseksi.

Lipunmyynnin yhteydessä on mahdollisuus ostaa kahvilipukkeita hintaan 3€. Tällä lipulla saa lunastaa kahvin ja pullan kahviosta kisapäivän aikana.

Katsomot

Joukkueet voivat seurata kilpailuja erikseen merkitystä kilpailijakatsomosta. Voimistelijoilla, valmentajilla tai huoltajilla ei ole kulkua pääkatsomoon, sinne pääsevät vain pääsylipun lunastaneet katsojat. Pääkatsomon paikkoja ei voi varata ennen kilpailun alkua, katsomo tyhjennetään harjoitusten jälkeen. Kilpailusuoritusten aikana liikkumista katsomoissa on vältettävä.

Toivomme kannustusjoukoilta rehtiä käytöstä ja tasapuolista kannustusta kaikille joukkueille!

Pysäköinti

Vapaa-aikakeskuksen pihassa on muutamia parkkipaikkoja. Osa paikoista vaatii pysäköinnin erikoisluvan, niille paikoille EI voi pysäköidä! Kadunvarsi paikkoja on myös käytettävissä.

Kahvio

Kilpailupaikalla on kahvio toisessa kerroksessa, josta voi ostaa niin makeaa kuin suolaistakin purtavaa. Lisäksi lipunmyynnin yhteydessä on mahdollisuus ostaa kahvilipukkeita hintaan 3 euroa. Tällä lipulla saa lunastaa kahvin ja pullan kätevästi kahviosta.

Varaathan käteistä mukaan!

Myyntipöydät

Kilpailupaikan yläaulassa on myyntipöytiä. Myynnissä mm. voimistelijalogolla varustettuja sukkia, sukkatossuja, pieniä kylmälaukkuja, avaimenperiä sekä Scrunchie-hiuslenkkejä. Myyntipöydän yhteydessä järjestetään myös arpajaiset.

Varaathan käteistä mukaan!


Lisätietoja

Johanna Ojajärvi

045 207 5377

rantaperkionisku.kilpailut@gmail.com