Rantaperkiön Iskun tiedote jäsenistölle koronavirustilanteesta

15.3.2020

Tampereen kaupunki on tiedotteessaan 13.3. ilmoittanut, että kaikki kaupungin liikuntatilat ja nuorisotilat on suljettu 14.3. alkaen toistaiseksi. Päivitetyn linjauksen mukaisesti kaikki uimahallit, nuorisotilat, jäähallit, sisäliikuntatilat, lämmitettävät tekonurmikentät sekä Koulukadun tekojäärata ovat suljettuja, mutta ladut, ulkoilureitit ym. omaehtoisen liikunnan olosuhteet ovat edelleen käytettävissä ja niitä pidetään mahdollisuuksien mukaan kunnossa.

Rantaperkiön Isku noudattaa kaupungin, lajiliittojen ja Suomen hallituksen antamaa ohjeistusta, ja keskeyttää harrastustoimintansa kaupungin tiloissa maaliskuun loppuun saakka. Jatkosta ilmoitetaan viikolla 13.

Seuran ohjaajia/valmentajia kehotetaan lähettämään omille ryhmilleen kotitreeniohjeita ja järjestämään mahdollisuuksien mukaan ulkotreenejä. Näillä toimenpiteillä ylläpidetään vakiintuneita liikuntarutiineja.

Rantaperkiön Iskun alaisuudessa toimivat voimistelu- ja lentopallojaoston jäsenet seuraavat aktiivisesti valtakunnallista tiedotusta ja seura informoi harrastajiaan toimintaamme liittyvistä muutoksista sekä kotisivujen, Hoikan että sosiaalisen median kautta.

Seuralla ei ole tiedossa, että kukaan toiminnassamme mukana olleista henkilöistä olisi altistunut koronavirukselle.

Jaostojen/työntekijöiden yhteystiedot ovat seuran kotisivuilla. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat kysyä harjoitusolosuhteista lisää.

Yhteistyöterveisin,

Rantaperkiön Isku