Rantaperkiön Iskun tiedote jäsenistölle 7. 5. 2020

7.5.2020

Valtioneuvosto on tiedotteessaan 4.5. ilmoittanut, että ulkoharrastuspaikat avataan 14.5. alkaen kokoontumisrajoituksia noudattaen (max. 10 hlöä), ja harrastustilat ja -paikat, uimahallit ja muut urheilutilat 1.6. alkaen (max. 50 hlöä). Lajiliitoista Voimisteluliitto on lähettänyt jäsenseuroilleen yksityiskohtaisen ohjeistuksen 5.5. koskien seuratoiminnan asteittaista käynnistämistä. Suosittelemme, että kaikki tutustuvat linkkinä olevaan ohjeistukseen! Rantaperkiön Isku noudattaa myös Tampereen kaupungin ja sen liikuntapalveluiden antamaa ohjeistusta liikuntapaikkojen käytöstä.

Täten valmennusryhmämme pääsevät toteuttamaan harjoitteluaan ulkona 14.5. alkaen sekä sisätiloissa 1.6. alkaen. Valmentajamme noudattavat Voimisteluliiton ohjeistusta harjoitusten toteuttamisesta ja noudattavat valtioneuvoston ohjeistuksia kokoontumisrajoituksista ja hygienia-varotoimenpiteistä. Ennen ulkoharjoitusten alkamista alaikäisten lasten huoltajilta pyydetään suostumus lasten harjoitteluun.

Aikuisten harrasteliikunnan ulko- ja sisäliikuntatunnit alkavat 1.6. aikataulun mukaisesti.

Lasten kesäleiri siirtyy elokuulle, ja voimistelijoiden ja lasten harrasteliikunnan kevätjuhla joudutaan valitettavasti perumaan kesäkuun kokoontumisrajoitusten vuoksi. Mahdollisuuksien mukaan järjestämme elokuussa kauden aloitustapahtuman.

Seuralla ei ole tiedossa, että kukaan toiminnassamme mukana olleista henkilöistä olisi altistunut koronavirukselle.  Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistusta tilanteen kehittymisestä, ja informoimme seuran jäseniä muuttuvasta tilanteesta sekä kotisivujen, Hoikan että sosiaalisen median kautta.

Jaostojen/työntekijöiden yhteystiedot ovat seuran kotisivuilla. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat kysyä harjoitusolosuhteista ja laskutuksesta lisää.

Toivotamme aurinkoista toukokuuta koko jäsenistöllemme!

Yhteistyöterveisin, Rantaperkiön Isku