Rantaperkiön Iskun tiedote jäsenistölle 22. 3. 2020

22.3.2020

Tampereen kaupunki on tiedotteessaan 17.3. ilmoittanut, että kaikki kaupungin liikuntatilat ja nuorisotilat on suljettu 13.4. asti. Sulkemisen johdosta myös urheiluseurojen ja muiden liikuntapaikkojen käyttäjien toiminta on keskeytynyt kaupungin tiloissa. Liikuntatilojen sulku koskee niin huippu-urheilijoita kuin muitakin eritasoisia urheilijoita ja liikkujia. Liikuntavälineiden käyttö on myös hygieniasyistä kielletty. Rantaperkiön Isku noudattaa kaupungin, lajiliittojen ja Suomen hallituksen antamaa ohjeistusta, ja on keskeyttänyt harrastustoimintansa kaupungin tiloissa 13.4. asti. Tiedotamme jäsenistöämme seuraavan kerran tilanteesta pääsiäisen jälkeen tai tilanteen vaatiessa jo aikaisemmin.

Harrastustoimintaan liittyvissä maksuissa noudatamme lajiliittojen ja Olympiakomitean suosituksia (Voimisteluliiton tiedote, TUL:n tiedote, Palloliiton tiedote.) Seuran jäsenmaksut ja maaliskuun harrastusmaksut peritään, mutta tämän jälkeen harrastajia laskutetaan vain toteutuneista kuluista. Voimistelu- ja lentopallojaosto päättävät lajikohtaiset maksut yksityiskohtaisemmin. Esim. joukkuevoimistelutoiminnassa kevään maksut liittyvät joukkueiden alkuvuodesta tehtyihin budjetteihin, joihin tehdään nyt päivitykset johtuen peruuntuneista kilpailuista. Voimistelujaoston järjestämän lasten ja aikuisten harrasteliikunnan kautta pyritään mahdollisuuksien mukaan jatkamaan kesäkaudelle.

Kaikki seuran järjestämät kevään tapahtumat ja kilpailut on peruttu. Niiden siirtämisestä myöhäisempään ajankohtaan informoidaan jäsenistöä tilanteen selkiytyessä. Myös kaikki seuran toimintaan liittyvät henkilökohtaiset tapaamiset, kuten kokoukset, on seuran toimistolla peruttu. Työryhmien työskentelyä tehdään digitaalisilla alustoilla.

Rantaperkiön Iskun alaisuudessa toimivat voimistelu- ja lentopallojaoston jäsenet seuraavat aktiivisesti valtakunnallista tiedotusta ja seura informoi harrastajiaan toimintaamme liittyvistä muutoksista sekä kotisivujen, Hoikan että sosiaalisen median kautta. Seuran jaostojen vastuuhenkilöt ovat säännöllisesti yhteydessä keskenään ja seuraavat viranomaisten ohjeistuksia.

Seuralla ei ole tiedossa, että kukaan toiminnassamme mukana olleista henkilöistä olisi altistunut koronavirukselle.

Jaostojen/työntekijöiden yhteystiedot ovat seuran kotisivuilla. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat kysyä harjoitusolosuhteista tai muusta toimintaamme liittyvästä tai mieltä askarruttavasta asiasta näissä poikkeusolosuhteissa.


Yhteistyöterveisin,

Rantaperkiön Isku