Seuratoimintaa juhlitaan syyskuun viimeisellä viikolla monin eri tavoin

23.9.2019

Rantaperkiön Isku on mukana Olympiakomitean Seurasydän-kampanjassa, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan. Seurasydän kuvastaa rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. ​Sykkiikö sinulla Seurasydän?

Yksi kampanjan teemapäivistä on 24.9. Seurapaitapäivä, jolloin kaikkia kehotetaan pukemaan töihin, kouluun ja menoihin oman seuran pelipaita, verkkarit tai fanipaita – tai muuten sonnustautumaan oman seuran väreihin.  Kaikki seuran jäsenet – entiset ja nykyiset, valmentajista faneihin ja huoltajista harrastajiin – sonnustaudutaan siis seuran vaatteisiin tai väreihin!

Keskiviikkona 25.9. vietetään Valmentajan päivää, jonka teemana on #kiittikoutsi, kansainvälisesti #thankscoach. Ideana on tuoda valmentajien arvokasta toimintaa esiin jakamalla kiitoksia sosiaalisessa mediassa ja järjestämällä pieniä yllätyksiä omille valmentajille. Kiitä valmentajaasi ja jaa tekosi häshtägeillä #kiittikoutsi, #thankscoach ja #beactive. Suomessa on arviolta 80 000 valmentajaa, joilla on valtava vaikutus elämäämme ja yhteiskuntaamme. Valtaosa valmentajista toimii vieläpä ilman korvausta vapaaehtoispohjalta. Valmentajan päivän ovat ideoineet mm. Suomen valmentajat, SAVAL ja Suomen Olympiakomitea.