JOUKKUEVOIMISTELU

Rantaperkiön Isku on 109-vuotias seura, jonka tavoitteena voimistelun osalta on tarjota kaiken ikäisille tytöille mahdollisuus harrastaa joukkuevoimistelua. Kilpajoukkueiden lisäksi seurassa on 4-12-vuotialle tarkoitettuja voimistelukouluryhmiä, joista on mahdollisuus siirtyä kilpajoukkueisiin.

Toiminnasta vastaa seuran voimistelujaosto.

AJANKOHTAISTA

Uusi ikäluokkatiimi Strassikeijut aloittaa syksyllä! 

Strassikeijuihin pääset ilmoittautumaan täältä!

Toiminta kehittyy: Ikäkaudet nimetään tiimeiksi, tiimeihin uudet vastuuhenkilöt!

Kaikki joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmäämme kuuluvat ikäkaudet jatkavat toimintaansa kesällä 2019 seuraavin muutoksin:

Alle 12-vuotiaiden ikäkaudet nimetään tiimeiksi, ja yli 12-vuotiaat jatkavat harraste-, kilpa- tai SM/ISKU AGG- tiimissä. Kaikkien voimistelijoiden toiminta jatkuu entiseen tapaan, vain uudella nimellä.

Tiimien uudet vastuuhenkilöt suunnittelevat jo kuluvan kevätkauden aikana esimerkiksi tiimien kesäharjoituksia ja vastaavat tiimejä koskeviin tiedusteluihin. Tulevan kesän aikana vastuuhenkilöt kokoavat ikäluokkansa joukkueille valmennustiimit ja auttavat heitä löytämään jokaiselle voimistelijalle sopivan joukkueen. Myöhemmin loppukaudesta julkistetaan vielä varsinaiset tiimivastaavat (ikäkausivalmentajat).