Hoika -jäsenjärjestelmä

Rantaperkiön Iskulla on käytössä Hoika- jäsenjärjestelmä, jonka kautta hoidetaan laskuttaminen sekä vanhempien tiedottaminen seuran asioista. 
Uusien voimistelijoiden tulee rekisteröityä Hoika- jäsenjärjestelmään, ei tarvitse ilmoittautua mihinkään ryhmään. Jos olet jo aikaisempina vuosina rekisteröitynyt, älä rekisteröi itseäsi toista kertaa. Käyttäjätunnuksesi on aina oma sähköpostiosoitteesi ja jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen jäsenjärjestelmästä uudestaan.

1. Rekisteröidy TÄSTÄ (vain uudet käyttäjät, vanhat käyttäjät voivat siirtyä kohtaan 2.)

 • Alle 18-vuotiaan puolesta rekisteröinnin tekee huoltaja.Huoltajan tulee ensin itse kirjautua käyttäjäksi ja tämän jälkeen lisätä lapsialikäyttäjäksi. Näin koko perheen ilmoittautumiset ja tietojen hallinnointi onnistuvat yksien tunnuksien kautta.

  Alikäyttäjäksi rekisteröityminen löytyy omat tiedot -sivulta, jossa on linkki "rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi". 

  Kun huoltaja on luonut itselleen alikäyttäjän lapsen tiedoilla, tulee hänen kynäpainikkeesta muuttaa ”laskuta vanhempaa”-asetus päälle.

  Laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman sähköposti! 
  Laskutusjärjestelmämme on sähköinen ja lasku lähtee suoraan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
 • Täytä kaikki *-merkityt kohdat sivulle.
 • Ohjelma lähettää käyttäjätunnuksen ja salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on oikea.

2. Kirjaudu ohjelmaan

Kirjaudu ohjelmaan jo olemassa olevilla tunnuksilla TÄSTÄ.

Kirjautumalla sisään Hoika- jäsenjärjestelmään pääsette tarkastelemaan omia tietojanne sekä näkemään mm. avoimena olevat laskut.

Pidättehän huolen, että yhteystietonne ovat Hoikassa ajan tasalla!  

Hoika - jäsenjärjestelmä