Luna

Luna oli yksi Rantaperkiön Iskun menestykkäistä joukkueista 2010-luvun aikana.Tyttösarjoissa joukkue oli toistuvasti mitalisijoilla sekä kansallisissa että valtakunnallisissa kilpailuissa. Joukkueen vahvuutena oli muuttumaton kokoonpano kaudesta toiseen sekä ilmaisullinen voimistelu. Kotimaan kilpailujen lisäksi tytöt kävivät kolme kertaa myös ulkomailla kilpailu- ja esiintymismatkoilla.

Lunan parhaimpana saavutuksena voidaan pitää syksyn 2011 hopeamitalisijaa Voimisteluliiton välinemestaruuskilpailuissa 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa. Vuonna 2012 joukkue siirtyi 14-16-vuotiaiden SM-sarjaan, jossa sijoittui heti ensimmäisellä kaudellaan junioreiden Cup-pisteissä hienosti viidennelle sijalle.

Luna kilpaili viimeisen kerran SM-sarjassa keväällä 2013 Tampereella. Kesän tuumaustaon jälkeen tytöt totesivat, että veri vetää edelleen kilpailuareenoille, ja joukkue jatkoi syksyllä 2013 tutulla kokoonpanollaan Tiialla vahvistettuna voimistelua yli 16-vuotiaiden kilpasarjassa. Kun sarja muuttui, myös joukkueen nimi muuttui: Team KLM:n kuulumisia pääsee seuraamaan mm. Facebookin kautta.

Lunan kilpailusuorituksia vuodesta 2007 lähtien on nähtävillä Youtubessa.