Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen Voimistelu (tanvo) - Ilmaisullista liikettä

Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji, joka liikuttaa suurta joukkoa suomalaisia nuoria ja varttuneempiakin naisia. Tanssillisen voimistelun moni-ilmeisyys tarjoaa sekä harrastajille että ohjaajille runsaasti vaihtoehtoja ja haasteita. Lajia on mahdollisuus harrastaa kevyesti tai tavoitteellisemmin, ja harrastamisen lisäksi tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia esiintymiseen ja kilpailemiseen.

Lähde: Voimistelu.fi

Selea

ryhmä on 10-14- vuotiaille nuorille suunnattu Tanssillisen voimistelun joukkue. Tunneilla harjoitellaan mm. motoriikkaa, akrobatiaa, lajin omaisia liikkeitä sekä venytellään. Joukkue pääsee esiintymään kauden aikana useamman kerran. Treenit pidetään ilon kautta, mutta hiki hatussa!

Harjoitukset tiistaisin klo 18:40-19:40 Talvitien päiväkoti ja koululla.

Ilmoittautuminen


Aikuisten tanssillisen voimistelun harrasteryhmä

Tunti koostuu lajinomaisesta lämmittelystä, keskivartaloa vahvistavista liikkeistä, koreografia osuudesta sekä liikuvuus harjoitteista. Kauden aikana on tarkoitus opetella koreografia musiikkiin, jonka opettelu etenee kauden aikana tavoitteellisesti. Upea harrastus entisille voimistelijoille, tanssijoille tai uusille vasta-alkajille. Sopii kaiken ikäisille. Tervetuloa mukaan! 

Harjoitukset tiistaisin klo 18:00-19:00 Hatanpään koululla.

Ilmoittautuminen