Aino Raiskinmäki

Titteli: Tiimivastaava, vastuuvalmentaja

Voimistelutausta: Oma voimistelu-urani alkoi Ruovedellä temppujumpassa vuonna 2001, mutta seura vaihtui aikanaan hyvin nopeasti Iskuun. Voimistelu on laji, jolle annoin pikkusormen, mutta se veikin mennessään koko tytön: yhteensä voimisteluvuosia kertyi eri joukkueissa noin viisitoista. Viimeisimpänä olen voimistellut kilpasarjan puolella Verna-joukkueessa.

Valmennuskokemus: Olen aloittanut valmentamisen syksyllä 2011 ja siitä lähtien ollut mukana useiden eri-ikäisten joukkueiden ja harrasteryhmien valmennuksessa. Parhaimmillaan on valmennuksessani ollut liki 60 voimistelijaa viikossa. Kilpa Juniorin (ent. Idra 04) valmentajaporukkaan olen tullut mukaan jouluna 2014 ja syksyllä 2019 aloitan uusissa tehtävissä myös 11-12 syntyneiden ikäluokkatiimin joukkueiden vastuuvalmentajana. Vastaan myös Turun Pyrkivässä 6-7 vuotiaiden Safia-joukkueen valmennuksesta.

Koulutus: Voimisteluliiton koulutuksista olen suorittanut lajivalmentajan 1-tason ja lisäksi käynyt useita lasten ohjaamiseen ja esimerkiksi koreografian tekoon liittyviä kursseja. Olen myös 3-luokan tuomari.