Iida Koskinen

Titteli: Vastuuvalmentaja

Voimistelutausta: Olen aloittanut TKT:n riveissä voimistelukouluissa, joista siirryin kilpailevaan Minit joukkueeseen. Härmälään muuttamisen myötä vaihdoin ala-asteella Rantaperkiön Iskun Kuukeijuihin voimistelemaan. Joukkueemme nimi vaihtui myöhemmin Fineaksi, jossa voimistelin vuoteen 2015 saakka. Jumppa into puri kuitenkin uudestaan ja syksyllä 2016 kasattiin seuran vanhoista jumppareista Isku Kilpa Senior joukkue, jota pyöritettiin ja jumpattiin vuoden verran.  Viimeisimmän come backin tein syksynä 2018 Isku Señoritas joukkueen riveissä ja jumppa jatkuu yhä.

Valmennuskokemus: Aloitin syksyllä 2014 nykyiseltä nimeltään Isku Kilpa Idran valmentajana. Olen valmentanut myös Idra 04 joukkuetta ja Iris ikäkauden joukkueita. Olen toiminut myös vuodesta 2015 alkaen seuramme harrasteliikunnan puolella lasten ja nuorten ohjaajana.

Koulutus: Olen kouluttautunut voimistelu valmentajaksi Suomen voimisteluliiton koulutuksilla. Opiskelen Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemialla tiiminjohtamisen ja yrittäjyyden linjalla. Tiimioppiminen ja tiimissä toimiminen on taitolaji, jota ei jokainen aikuinenkaan osaa. Pidän tiimityöskentelyä todella tärkeänä tulevaisuuden kannalta ja käytän paljon aikaa itseopiskeluun aiheen pyörteissä, jotta voin tuoda opit myös valmennettaville lapsille.