Joukkuevoimistelu

 

Joukkuevoimistelu on taitolaji, joka on kehittynyt suomalaisesta naisvoimistelusta. Joukkuevoimistelu koostuu monipuolisista vartalon liikkeistä, tasapainoliikkeistä, hypyistä ja muista liikkeistä kuten käsi- ja jalkaliikkeistä sekä hyppelyistä. Joukkuevoimistelun kilpailuohjelma on liikkeiden ja musiikin muodostama taiteellinen ja urheilullinen kokonaisuus. Joukkuevoimistelussa liikkeet suoritetaan jatkuvina, virtaavina sarjoina, joissa tulee esille liikesujuvuus ja esteettisyys. Laji vaatii voimistelijoilta kokonaisliikunnallisten lajitaitojen lisäksi fyysisiä ominaisuuksia, hyvää koordinaatiota ja rytmitajua. Joukkuevoimistelulle on myös tunnusomaista ilmaisullisuus ja joukkueen suorituksen yhtenäisyys ja yhtäaikaisuus.

 

Sivuvalikosta löydät kaikki Iskun joukkueet ikäryhmittäin. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan, ota yhteyttä 045-2075377 / Juulianna tai suoraan joukkueiden valmentajiin. Iskusta löytyy eri tavoitetasoilla harjoittelevia joukkueita ja uusia joukkueita perustetaan vuosittain. Tervetuloa mukaan kauniin urheilulajin pariin!

 

 

Rantaperkiön Isku on Tampereen suurin joukkuevoimisteluseura. Seura tarjoaa voimistelua koulutettujen valmentajien valmennuksessa kaiken ikäisille tytöille ja naisille.

"Laadukasta valmennusta iloisessa seurassa"