Seurassamme on turvallista harrastaa

Seuramme vaikutuspiirissä on monenlaisia toimijoita; lentopalloilijoita, kuntoliikuntaan ja lasten harrasteliikuntaan osallistuvia miehiä, naisia, lapsia ja nuoria, vanhempia, voimistelijoita, ohjaajia, valmentajia, vanhempien vastaavia, työntekijöitä, talkoolaisia, vapaaehtoistoimijoita ja veteraaneja. Heillä kaikilla on oikeus nauttia liikunnasta ja seuratoiminnasta siten, että heitä kohdellaan yhdenvertaisesti ja kunnioittavasti turvallisessa ympäristössä.

Rantaperkiön Isku noudattaa Suomen Työväen Urheiluliiton, Voimisteluliiton, lajiliittojen, Olympiakomitean ja Väestöliiton eettisiä ohjeistuksia toiminnassaan.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa kannattaa ensin keskustella asiasta asianomaisen henkilön kanssa, sen jälkeen oman valmentajan/ohjaajan ja vanhemman kanssa, ja tarvittaessa olla suoraan yhteydessä myös seuran vastuuhenkilöihin.

Aira Ikonen ikonenaira[at]gmail.com (seuran puheenjohtaja) vastaa koko seuran ongelmanratkaisupolusta. Seuran häirintäyhteyshenkilöinä toimivat Aira Ikonen, Ari Tuominen ari.j.tuominen[at]suomi24.fi ja Ritva Lyytinen lyytinenr[at]gmail.com.

Seuraan voit aina olla yhteydessä matalalla kynnyksellä! Voit ottaa yhteyttä myös Ota yhteyttä-lomakkeen kautta.

Tutustu linkeissä esiteltyihin valtakunnallisiin vastuullisuusohjelmiin, joihin kuuluvat myös urheiluseurojen ympäristöopin perusteet. Ympäristökasvatus on osa myös Rantaperkiön Iskun toimintaa, koska suosimme kierrätystä ja kimppakyytejä sekä vältämme turhaa matkustamista. Seuran omassa joukkuevoimistelun valmennuslinjauksessa käsitellään lisäksi laajasti niitä eettisiä periaatteita, joita meidän seurassamme noudatetaan.