Valmentajaksi / Ohjaajaksi

Kiinnostaako valmentaminen tai ohjaaminen?

Nyt on mahdollisuutesi! Otamme mielellämme uusia valmentajia ja ohjaajia mukaan eri rooleihin.

Seura pitää huolta valmentajiensa ja ohjaajiensa osaamisesta sekä kouluttamalla heitä että kokoamalla heidät säännöllisesti yhteisiin palavereihin. Yhteisten kohtaamisten tavoitteena on syventää yhteistyötä, vaihtaa ajatuksia ja tutustua toisiin valmentajiin ja ohjaajiin.

Joukkuevoimistelu

Rantaperkiön Iskun tavoitteena on tarjota joukkuevoimistelua kaiken ikäisille tytöille kilpajoukkueista voimistelukouluryhmiin. Otamme mielellämme uusia valmentajia mukaan eri rooleihin. Valmentajaksi hakiessa katsomme eduksi joukkuevoimistelun lajitaustan, valmentajakouluttautumisen sekä valmiuden sitoutua seuratoimintaan. 

Lentopallo

Oletko kaipaamamme uusi lentopallovalmentaja tai -ohjaaja? Isku tarjoaa junioreille monissa ikäluokissa lentopalloilua sekä harraste- että kilpailumielessä. Liity lentopalloilevaan joukkoomme! Tarjoamme hyvät välineet ja tehokkaan startti-avun sekä jatkuvan tuen valmentamiseen. Seura tarjoaa sisäistä koulutusta ja halukkailla on mahdollisuus osallistua seuran kustantamana myös Lentopalloliiton koulutuksiin. 

Harrasteliikunta

Rantaperkiön Isku tarjoaa monipuolista harrasteliikuntaa lapsille, nuorille, perheille ja aikuisille. Haemme uusia ohjaajia joukkoomme niin viikkotunneille, kurssimuotoisille tunneille kuin myös satunnaisille sijaistuksille! 

Tule mukaan joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi nyt ja liity mukaan yhteisöömme!

Mihin lajiin haluat valmentamaan/ohjaamaan?*

1 + 5 =