Joukkue­voimistelu

Tulossa elokuussa 2024!

SADEKEIJUT uusi joukkuevoimisteluryhmä 2017-2018 syntyneille

IRIDESSA uusi matalan kynnyksen joukkuevoimistelun valmennusryhmä 2012-2015 syntyneille

MUKAAN JOUKKUE­VOIMISTELUUN?

Ole rohkeasti yhteydessä ja tule mukaan upean sekä kokonaisvaltaisen lajin pariin. Joukkueisiin voi sopia suoraan kokeilutreenejä, ole yhteydessä koordinaattoriin!

045 207 5377 / joukkuevoimistelu@rantaperkionisku.com

Joukkue­voimistelu lajina

Joukkuevoimistelun kilpailuohjelma on musiikkiin sommiteltu taiteellinen ja urheilullinen kokonaisuus, satojen tai jopa tuhansien tuntien yhteisen työn tulos. Pakollisten vaikeusosien lisäksi kokonaisuuden sitovat yhteen jatkuva, virtaava liike sekä ohjelman tunnelma tai teema, jota liikekieli, musiikki, puvut ja ohjelman taiteelliset liike-elementit ilmentävät. Joukkuevoimistelun ydin ovat vaadittaviin vaikeusosiin kuuluvat virtaavat vartalon liikkeet. Kokonaisuuden kruunaavat eläytyminen ja ilmaisu.

Joukkuevoimistelun sydän on suomalaisessa naisvoimistelussa. Lajin juuret löytyvät Suomesta, mutta oksat ovat levittäytyneet ympäri maailmaa – naisvoimistelusta on kasvanut vaativaa ja elämyksellistä kansainvälistä huippu-urheilua. Myös Suomessa lajin suosio on kokenut hurjan kasvun, ja joukkuevoimistelu on kivunnut harrastajamäärältään Voimisteluliiton kilpailulajeista suurimmaksi. Lajia harrastetaan monella taitotasolla aina harrastevoimistelusta huippu-urheiluun. Joukkuevoimistelu on hyvä lajivalinta, jos haluaa kehittää voimaa, nopeutta, vartalonhallintaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä kokea liikunnan ohella taiteellisia elämyksiä. Lähde: voimistelu.fi

Voimisteli­joiden kausi­maksut

Joukkuekohtaiset budjetit

Voimistelijoiden laskutus tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Joukkueille laaditaan joukkuekohtaiset kausibudjetit vastuuvalmentajan ja joukkuevoimistelun koordinaattorin toimesta. Budjetin perusteella kulut jaetaan tasaeriin, jotka laskutetaan kuukausittain. Ensimmäinen lasku lähetetään kauden alussa tammikuussa/elokuussa, ja kesäkuussa/joulukuussa lähetetään tasauslasku, jossa on huomioitu joukkueen toteutuneet kulut kauden aikana.

Kausibudjettia ryhdytään rakentamaan harjoitusmaksun pohjalle. Harjoitusmaksu perustuu voimistelijan keskituntihintaan (sis. salikulut sekä 1-2 valmentajan palkkiokulut joukkueesta riippuen) ja perusmaksuosuuteen (sis. vastuuvalmentajakorvaukset, valmentajalisenssit, Voimisteluliiton jäsenmaksun, musiikkilaitteet, Teosto/Gramex- maksut, ja osan jaoston toimintaan liittyvistä hallintokuluista. Hallintokuluja ovat kirjanpito- ja markkinointikulut, tietoliikenneyhteyksiin liittyvät kulut sekä jaoston osuus toimiston vuokrasta.). Harjoitusmaksussa kerrotaan joukkueen viikottaiset harjoitustunnit kauden viikkojen määrällä. Joukkueen koko ei vaikuta maksun suuruuteen.

HUOM!. Kevät- ja syyskausi eivät ole harjoitusviikoiltaan saman pituisia.

Joukkueen kausibudjettiin lisätään harjoitusmaksun lisäksi kaikki muut kulut, kuten kilpailut, leirit, puvut, välineet, koreografiamaksu, oheisharjoittelu, sekä muut hankinnat.

Voimistelun aloittaminen joukkueessa merkitsee perheelle sitoutumista seuramme joukkuevoimistelutoimintaan (mm. harjoitukset , leirit, kilpailut, maksut ja talkoot ). Sitotumista edellytetään aina koko kaudeksi (kevät/syksy). Seura edellyttää kaikkien voimisteluperheiden osallistumista talkoisiin noin 1-2 kertaa kaudessa!

Voimistelujaosto tukee urheilijoita maksamalla

N Suuren osan hallintokuluista (palkat, pankkikulut, vuokrat ym.)

N Valmentajien ruokailu- ja majoituskulut kilpailuissa

N Osan salimaksuista

N Kutsuleireillä yhden valmentajan/joukkueen päivärahat ja leirikulut

N Tuomareiden kulut

N Apuvalmentajien kausikorvaukset

N Ulkopaikkakuntalaisten valmentajien matkakulut

N Valmentajien ja tuomareiden kouluttautumisen

Ilmoittautuminen Hoika

Rantaperkiön Iskulla on käytössä Hoika -jäsenjärjestelmä, jonka kautta hoidetaan sekä laskuttaminen että seuran tiedottaminen.

HUOM! Joissakin sähköposti ohjelmissa Hoikasta tulevat viestit ja laskut saattavat mennä roskaposti yms. kansioihin! Tarkkailethan siis niitäkin säännöllisesti.

 

Mitä täytyy tehdä?

Uusien voimistelijoiden ja harrasteliikuntaan osallistuvien tulee rekisteröityä Hoika- jäsenjärjestelmään. Jos olet jo aikaisempina vuosina rekisteröitynyt, ÄLÄ rekisteröi itseäsi toista kertaa. Käyttäjätunnuksesi on aina oma sähköpostiosoitteesi ja jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata sen jäsenjärjestelmästä uudestaan tai olla yhteydessä koordinaattoreihin.

Miten toimia?

Alle 18-vuotiaan puolesta rekisteröinnin tekee huoltaja. Huoltajan tulee ensin itse rekisteröityä käyttäjäksi ja tämän jälkeen lisätä lapsi alikäyttäjäksi. Näin koko perheen ilmoittautumiset ja tietojen hallinnointi onnistuvat yksien tunnuksien kautta.

Alikäyttäjäksi rekisteröityminen löytyy omat tiedot -sivulta, jossa on linkki “rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi”. Kun huoltaja on luonut itselleen alikäyttäjän lapsen tiedoilla, tulee hänen kynäpainikkeesta muuttaa ”laskuta vanhempaa”-asetus päälle. Laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman sähköposti!

Laskutusjärjestelmämme on sähköinen ja lasku lähtee suoraan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Täytä kaikki *-merkityt kohdat sivulle. Ohjelma lähettää käyttäjätunnuksen ja salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on oikea.

Kirjautumalla sisään Hoika- jäsenjärjestelmään pääsette tarkastelemaan omia tietojanne sekä näkemään mm. avoimena olevat laskut.

Pidättehän huolen, että yhteystietonne ovat Hoikassa ajan tasalla!

 

Uusien voimistelijoiden tulee rekisteröityä Hoika- jäsenjärjestelmään, katso ohjeet ensin yläpuolelta kohdasta Hoika jäsenjärjestelmä! Kun olette rekisteröitymisen tehneet, ilmoita siitä koordinaattorille joukkuevoimistelu@rantaperkionisku.com / 045 207 5377. Eli mihinkän ryhmään ei tarvitse ilmoittautua rekisteröitymisen yhteydessä.

Hoika- jäsenjärjestelmän kautta hoidetaan laskuttaminen sekä vanhempien tiedottaminen seuran asioista.

Oppaiden lataaminen

Joukkue­voimistelu­valmennus seurassamme

Tässä oppaassa esitellään mm. seuramme toimintaperiaatteita, eettisiä linjauksia, valmennusjärjestelmää, tulevaisuuden visiointia jne. Tutustu meihin ja tule mukaan toimintaamme!

Jv-opas vanhemmille

Tähän oppaaseen on koottu tietoa Rantaperkiön Iskusta ja sen alaisuudessa toimivan voimistelujaoston järjestämästä joukkuevoimistelutoiminnasta. Opas on tarkoitettu seuran valmentajille, voimistelijoille ja heidän vanhemmilleen. Saat tietoa mm. voimistelijoiden laskutuksesta, talkootyöstä, Vanhempain vastaava -toiminnasta, ulkomaan matkoista ja voimistelijoiden ja vanhempien
pelisäännöistä.

Joukkue­voimistelun sosiaaliset mediat

Instagram