Seura

Tervetuloa!

Seura -välilehden alta voit lukea seuramme toiminnasta ja käytännön asioista. Olet sitten vanha tuttava tai uusi sellainen, toivottavasti löydät etsimääsi tietoa sivuiltamme!

Nettisivuiltamme löydät tietoa mm. lajivaihtoehdoistamme, joukkueista, valmentajista ja ohjaajista, tapahtumista ja ajankohtaisista seuran asioista. Sivuiltamme löytyy yhteystietojen lisäksi myös seuran oma verkkokauppa sekä uutiskirje lentopallojoukkueiden toiminnasta.

Seuran säännöt voit lukea täältä.

Yhteistyö­kumppanit

Seuramme on Suomen Työväen Urheiluliiton, Suomen Lentopalloliiton ja Suomen Voimisteluliiton jäsenseura. Seuramme perustamisvuosi on 1911.

Urheilemme joukkuevoimistelun, lentopallon ja harrasteliikunnan parissa. Seuramme toiminnasta vastaavat voimistelu- ja lentopallojaosto sekä veteraanijaosto Iskun Virkut!

Jaostojen ja muun seuran toimijoiden yhteystietoja löydät yhteystiedot välilehden takaa.

Koko seuran yhteistyökumppanina toimii Pihlajalinna.

Arvot ja
toiminta­periaatteet

Urheilun ja yhteistyön kehittäminen

Rantaperkiön Isku edistää urheilun ja erilaisten liikuntamuotojen harrastusta sekä terveitä elämäntapoja, kehittää kulttuuri- ja nuorisotyön toimintamuotoja ja edistää toiminnallaan tasa-arvoista kansallista ja kansainvälistä yhteistoimintaa.

Yhteiskuntavastuu

Rantaperkiön Iskulla on hyvät yhteiskuntasuhteet ja sen toiminta on vahvoista perinteistä voimansa saavaa ajanmukaista, avointa, suunnitelmallista sekä jatkuvasti kehittyvää ja yhteisöllisyyttä korostavaa.

Rantaperkiön Iskun toiminnassa toteutetaan tasa-arvoista, ihmisläheistä ja yhteisvastuullista toimintatapaa. Toiminta pyritään pitämään hinnaltaan edullisena ja lähellä harrastajiaan. Seurassa harrastetuissa lajeissa voi saada edellytykset menestyä aina kansainväliselle huipulle asti.

Harrastajan / Urheilijan polku Iskussa

Rantaperkiön Iskussa on harrastettu yli sadan vuoden aikana hiihtoa, yleisurheilua, painia, kilpapyöräilyä, suunnistusta, nyrkkeilyä, retkeilyä, kulttuuritoimintaa, miesten ja naisten voimistelua, jalkapalloa, uintia, koripalloa, luistelua, pesäpalloa, ryhmätanssia, lentopalloa, tanssillista voimistelua, rytmistä voimistelua ja joukkuevoimistelua.

Rantaperkiön Isku on saavuttanut vuosikymmenten aikana lukuisia kansallisen tason mestaruuksia ja mitaleita mm. pyöräilyssä, yleisurheilussa/juoksussa, hiihdossa, lentopallossa, joukkuevoimistelussa ja ryhmätanssissa.

Isku haluaa olla ihmisten elämässä mukana lapsuusvuosista aina aikuisikään asti!