Iskun A-pojat voittivat keväällä Suomen mestaruuden. Edelliskeväänä tuli jo kaulaan hopeamitalit. Kun joukkue ei suurestikaan ole muuttunut sitten viime kevään, niin mitalisuosikin viitasta on vaikea kieltäytyä.

Muutama viikko sitten pojat voittivat tasonmittausturnauksensa ja pelasivat nyt ensimmäisen varsinaisen pooliturnauksen, luonnollisesti ylimmällä tasolla eli a-poolissa. Joukkueen rosteri on laaja, mutta nyt kun kolme pelaajaa oli nuorten maajoukkuekomennuksella ja muutama sairaana, niin Helsingin turnaukseen lähti seitsemän hengen Iskuryhmä. Näin jo lähtökohtaisesti pari pelaajaa pelasi itselleen vieraalla pelipaikalla.

Sitten kun toisen pelin puolivälissä joukkueen ainoa oikea keskipelaaja vielä loukkaantui, niin loppupeli mentiin keskitorjujakaksikolla, jonka keskimitta oli 178 cm. Olipa keskimääräistä ketterämpää porukkaa sitten takakentällä. Liberoahan ei enää rivistössä ollut, kun jäljellä oli vain kuusi pelaajaa. No, Isku kairasi kuitenkin voiton tuostakin pelistä!

Kaikki kolme peliä täydet kolme erää:

Isku-KempeLe 2-1 (17-25, 25-20, 17-15)

Isku-KaPo 2-1 (21-25, 25-18, 15-7)

Isku-PuMa 1-2 (23-25, 25-23, 10-15)

Lohkon taulukossa kakkossija tasapisteillä KempeLeen kanssa, eli a-poolin paikka säilyi! Kolmen viikon kuluttua ikäluokan kärkikahinoissa Iskun ja KempeLeen lisäksi PuWo ja JyLe.