Rantaperkiön Isku julkaisi 11 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Iskussa luotetaan myös ensi kaudella kovatasoiseen harjoitteluun ja nuoreen osaamiseen. Lauri, Henrik, Juho, Viljami, Hristo, Roope, Arttu ja Paavo päätyivät tekemään jatkosopimuksen ja palaamaan Pyynikille myös ensi kaudeksi. Uusina vahvistuksina joukkueessa tullaan näkemään Jarno Koivuniemi, Aarni Ruohola ja Severi Kolunsarka.

Kaikki uudet Iskun vahvistukset ovat pukeneet Iskun paidan päälle aikaisemmin urallaan. Jarno edusti Iskun 1-sarjajoukkuetta kaudella 20-21, Aarni pelasi viime kaudella Iskun A-pojissa ja Severi pelasi Iskun joukkueessa 2-sarjaa 22-23 kaudella.

Päävalmentaja Friberg aloittaa toisen kautensa Iskun peräsimessä ja kommentoi tuoreita vahvistuksia ja tulevaa kautta seuraavasti:

”Jarno nuorena pelaajana tuo kuitenkin ripauksen kokemusta tulevan kauden ryhmään. Hyvä joukkuepelaaja ja passari.

Severi tulee hakemaan kokemusta 1-sarjasta treenaamisen ja pelaamisen muodossa sekä haastamaan yleispelaajia ja hakkureita. Hyvällä asenteella ollut kesäharjoituksissa ja häneltä on odotettavissa kehitystä kauden edetessä.

Aarni tuo hyvän lisän keskitorjujaosastolle. Onnistuessaan voi olla sarjan parhaita pelipaikallaan.

Kesäharjoittelua on tehty toukokuun lopulta lähtien. Salilla on ollut hyvä meininki, vaikka ihan täyttä miehistöä siellä ei ole vielä kertaakaan paikalla ollut. Tulevalle kaudelle meillä on hyvä ryhmä jo kasassa, muutamalle pelaajalle toki vielä on tilaa. Viime kaudesta jatkavat pelaajat ovat jälleen vuoden kokeneempia, ensi kauden haasteena koko ryhmälle tulee olemaan kovien pelien voittaminen ja olemaan joukkueena yksi sarjan kovista joukkueista.”

 

Iskun sopimustilanne

Nimi, syntymävuosi, ottelut Iskun M1 joukkueessa

Passarit:
Jarno Koivuniemi, -00, 21
Roope Heikkiniemi -05, 44

Yleispelaajat:
Henrik Henschel -03, 23
Lauri Bär -05, 43
Juho Panu -06, 33
Hristo Fiykov -07, 6
Severi Kolunsarka -07, 0

Keskitorjujat
Arttu Ahonen -05, 20
Paavo Koivisto -06, 17
Aarni Ruohola -07, 0

Liberot:
Viljami Mäyrä, -06, 18