Iskun kuuden pisteen pelit jatkuivat matkalla Savonlinnaan 17.12.-23. Isäntäjoukkue East Volley oli peliin lähtiessä Iskun kanssa tasapisteissä sarjan kolmospaikalla.

East Volley – Isku 3-1 (25-16, 19-25, 25-23, 25-20).

East antoi ison tasoituksen, koska ykkössarjan pistepörssiä johtava (keskimäärin lähes 20 pistettä / peli) Taavi Tuominen ei ollut kokoonpanossa. Mutta ei ollut Iskukaan täydellä miehityksellä mukana. Iskun peliä johtanut valmentaja Marko Panu laittoi avaukseen: Strengell, Haapakoski, Kokki, Koivisto, Sarajärvi, Henscel, Lehtosalo. Laitamiehinä irti päästettiin pelin edetessä myös Bär ja Panu.

Toisen erän Isku pystyi niistämään itselleen. Muita eriä East Volley hallitsi niin, että viimeistään erien puolivälissä se otti isännän otteen ja piti itselleen turvallisen muutaman pisteen johdon erien loppuun saakka. Näin täysi pistepotti jäi Savonlinnaan.

East pelasi hyvin ja vähillä virheillä, tämä takasi voiton kotijoukkueelle. Iskulla puolestaan hyökkäystehot jäivät ajoittain turhan matalalle tasolle.

Eastin sielu, Teemu Silventoinen tehtaili 24/+17 pistettä. Iskulla pistejakauma oli odotetusti tasaisempaa: Henschel 15/+8, keskeltä Kokki 14/+9, Panu virheettömästi 11/+11. Iskun parhaana palkittiin pelintekijä Henri Strengell, Eastin parhaana libero Juho Rusko.

Joulutauon alkaessa runkosarjaa on kaikilla joukkueilla pelaamatta kaksi peliä. Kuusi kärjessä ovat nyt Lempo 29 pistettä / Kisko 25 / East 22 / Murikat 22 /Isku 19 / Sampo 18. Pälkäne ja Puma ovat jääneet kauemmaksi.

Runkosarjan päätyttyä neljä parasta pelaavat keskenään oman ylemmän jatkosarjansa, ja neljä seuraavaa alemman jatkosarjan. Alemman jatkosarjan kaksi parasta pääsee vielä ylempien porukoiden kanssa pudotuspeleihin kisaamaan ykkössarjan mestaruudesta.

Iskun jäljellä olevat runkosarjapelit ovat tammikuussa vieraspelit Pälkäneen Luja-Lukkoa (7.1.) ja Murikoita (14.1.) vastaan.