Miesten ykkössarjan puolivälierissä Isku ja East Volley pelasivat ensimmäisen ottelunsa Savonlinnassa 9.3.-24.

East Volley – Isku 3-1 (25-15, 25-22, 18-25, 25-17).

Iskun avaus: Strengell, Fiykov, Ahonen, Koivisto, Sarajärvi, Bär, Lehtosalo (l).

East: Helkala, Tuominen, Kainulainen, Tolvanen Silventoinen, Moisio, Rusko (l).

Iskun miehistö lähti vierasreissuun jo edellisenä päivänä, mutta kotijoukkue oli kuitenkin alussa terävämpi ja lähti viemään erää kymmenen pisteen jälkeen, ja vei sen loppuun asti. Toinen erä oli pidempään tasaisempi, mutta sekin meni lopulta Eastin piikkiin.

Pitkän erätauon jälkeen Isku tuli peliin päättäväisemmin, ja kairasi kolmannen erän itselleen. Hyvä vaihe ei kuitenkaan yltänyt enää neljänteen erään. Isku vaihteli ottelun kuluessa passaria ja yleispelaajia. Riittäviä apuja ei kuitenkaan löytynyt, joten East otti 3-1 -kotivoiton.

Pelistä odotettiin hakkureiden taistelua, koko sarjan pistekunkku Eastin Taavi Tuominen vastaan Iskun kevätkauden komeetta Boris Fiykov. Boris vei tämän kisan pisteillä 20/+6 vs. 18/-1. Se ei kuitenkaan Iskua voittoon asti vienyt. Kotijoukkueen voiton avain oli Iskua selvästi parempi syöttö-vastaanottopeli. Eastille ässät/virheet 8/12, Iskun lukemat 4/15. Vastaanoton tarkkuus East 66%, Isku 51%.

Joukkueiden parhaina palkitut: Isku, Boris Fiykov. East Volley, Waltteri Kainulainen.

Paljon jäi panosta Pyynikille. Heti huomenna pelataan ottelusarjan toinen osa. Isku tarvitsee ensin 3-0 tai 3-1 voiton. Kun näin tapahtuu, pelataan vielä jatkoon menijän ratkaiseva kultainen erä. Isku on tunnetusti kova kotisalissaan, joten positiivisin mielin lähdetään ratkaisuotteluun!