Isku ja Pielaveden Sampo olivat sarjataulukossa pudotuspeliviivalla tasapisteissä ennen päivän peliä, joten panokset olivat isot kun Isku matkusti Sergey Ivanovin valtakuntaan Pielavedelle.  

Sampo – Isku 2-3 (23-25, 19-25, 25-22, 25-19, 14-16). 

Iskun avaus kaikkiin eriin: Strengell (p), Taponen ja Ahonen (kt), Bär ja Enqvist (yp), Fiykov (h), Sarajärvi (l). 

Ensimmäinen erä mentiin tasavahvasti loppumetreille saakka, mutta Isku käänsi sen voitokseen. Toinen erä oli puolivälin jälkeen selvemmin tamperelaisten komennossa, ja korvien välissä väreili jo ajatus nopeasta voitosta ja kotimatkasta. 

Lopulta mentiin kuitenkin erittäin pitkän kaavan mukaan. Kolmanteen erään Sampo vaihtoi passarin ja alkoi hallita erää. Iskun päävalmentaja Kosonen sai vaihdoilla heräteltyä joukkueensa taistelemaan vielä erän voitosta, mutta passari-hakkuri – ja yp-vaihdot (Heikkiniemi, Mäenpää ja Panu sisään) ei kantaneet aivan loppuun saakka. Neljännen erän Sampo vei selvästi. 

Viides erä oli syöttövirheiden sävyttämä (5 molemmille!). Sampo oli alkuunsa kuskin paikalla, 11-8 -tilanteeseen saakka. Sitten isännät päästivät virheillään Iskun iholle. Sampo pääsi 14-13 -ottelupalloon, mutta Fiykov torjui laitahyökkäyksen. Ensimmäistä kertaa ykkössarjan rosterissa ollut Jesse Mäenpää vaihdettiin syöttöruutuun huipputiukassa tilanteessa. Ässä, ja Iskulle ottelupallo! Toinenkin syöttö pahana, Sampo joutui viskaamaan sen helppona Iskun puolelle. Ensimmäinen kosketus Strengell, toinen kosketus Sarajärvi, kolmas kosketus nelospaikan lyönnillä Enqvist, pallo vastustajan torjunnasta ulos ja voitto Iskulle! 

Sampon parhaana palkittiin Lasse Räisänen. Iskun paras oli Antti Taponen. Kapteenin vastuuta kantanut Taponen johti joukkoja verkolta, tylyttäen Sampoa tehoilla 18/+13, mukana 4 torjuntaa ja yksi ässä. Toinen keskihenkilö Eetu Ahonen säesti 9/+4. Aaro Enqvist kiitti saamastaan peliaikaluottamuksesta yleispelaajan tontilla tehoilla 15/+7. Libero Sarajärvi nosti hänelle osuneet aloitukset liki täydellisesti, ja puolustuskin toimi hyvin. 

Sarjataulukon alaosa on erittäin tiivis. Ettan pudottua pois pelistä, sijoilla 5-9 olevat joukkueet (Nurmo, Murikat, Isku, Sampo, Pälkäne) ovat kaikki kahden pisteen sisällä, kun runkosarjaa on joukkueilla pelaamatta kolme tai neljä ottelua. Jäljellä on monta keskinäistä peliä, eli jännitystä riittää kamppailussa kahdeksan parhaan pudotuspeleihin. 

Seuraavaksi Isku matkustaa Karhulaan, sarjassa neljäntenä olevan KaVe:n vieraaksi 19.2.-23.