Sarjakärki Oulun Kisko saapui Iskun vieraaksi 26.11.-23. Moni Iskun talkoolainen sai tällä kertaa vapaavuoron, koska järjestelyistä vastasi enimmäkseen Pirkkalan Pirkat. Pirkkalan vapaa-aikakeskus tarjosi upeat puitteet pelille, ja järjestelyt toimivat hyvin. Erityisen ilahduttavaa oli nähdä paikalla paljon lentopallojunnuja. Tämä on seurausta siitä, että Pirkat on ansiokkaasti kehittänyt ja kasvattanut junnutoimintaansa viime vuosina!

Iskun päävalmentaja Friberg palkitsi edellisviikonlopun paikallispelin voiton rakentaneet pelurit avauksen paikoilla: Heikkiniemi, Fiykov, Bär, Henschel, Kokki, Ahonen, Lehtosalo.

Kisko pelasi lähes koko pelin seitsikolla: Kuukasjärvi, Parkkinen, Hakala, Vanhatupa, Heinonen, Alajärvi, Kiilunen.

Heti ensimmäinen pallo osoitti, että tänään ollaan tosissaan. Iskulta hyvä hyökkäys, jonka Kisko puolusti kaukaa kentän ulkopuolelta takaisin peliin. Lopulta Bär iski ensimmäisen taistelupisteen Iskulle. Valitettavasti tämä ei näyttänyt suuntaa koko pelille.

Pirkkalassa nähtiin kaksi hyvää joukkuetta, joista Kisko oli lopulta selvästi parempi. Hienoja puolustuspalloja nähtiin molemmilta joukkueilta, mutta oululaiset olivat ajoittain jopa ilmiömäisiä tässä hommassa.

Iskun passipeliä tuli pyörittämään Strengell, ja piristystä toivat kentälle toiseen erään hakkurina Panu, ja kolmanteen erään laituri Sarajärvi. Kisko ei kuitenkaan taipunut, pääosia esitti oululaisten nuori tehokaksikko. Passari Eeli Kuukasjärvi oli maestro kentällä. Hakkuri Veeti Parkkinen löi korkeuksistaan pisteitä välillä suoraan kenttään, mutta hyvin usein Iskun torjunnan yläkäsien kautta. Tilastoissa selkein ero oli torjunnoissa. Kisko teki 14 pistettä torjunnoilla, Iskulle puolestaan vain kaksi torjuntapistettä.

Kuukasjärvi palkittiin Kiskon parhaana. Iskun palkinnon sai nostopelin tasonsa pitänyt libero Niko Lehtosalo. Pistetilaston kärki oli Oulu-painotteinen: Parkkinen 19/+12, yp Hakala 12/+8, kt Heinonen 10/+9. Iskulta Bär 10/+3, Panu 7/+3.

Sarjataulukossa on huomattavan tasainen rypäs taistelemassa neljän parhaan ylemmän loppusarjan paikasta. Ennen tätä viikonloppua toisena ollut Isku tipahti nyt taulukon viidenneksi. Seuraavaksi sarjapisteitä metsästetään PuMa:lta Helsingissä 2.12.-23.