Isku ja Pälkäneen Luja-Lukko pelasivat ykkössarjakauden neljännen keskinäisen pelinsä Pälkäneellä 25.2.2024. Isku oli voittanut kaikki edelliset kohtaamiset.

Luja-Lukko – Isku 0-3 (25-27, 22-25, 16-25).

Iskun avausseitsikko, jolla joukkue jyräsi sellaisenaan lähes koko ottelun ajan:

Heikkiniemi, Fiykov, Ahonen, Koivisto, Bär, Henschel, Mäyrä (l).

Luja-Lukon avaus: Koivuniemi, Oiguss, Halttula, Lehtilä, Kangas, Perkiö, Kuusela (l).

Tyypilliseen tapaansa Lukko näytti parasta osaamistaan ottelun ensimmäisessä erässä. Nyt se riitti yhteen eräpalloon saakka, mutta ei pitemmälle. Isku vei jatkopalloille venyneen erän. Toinen ja kolmas erä kulkivat sitten jo selkeämmin Iskun komennossa. Isku pelasi tasaisen varmasti ja tehokkaasti pelin jokaisella osa-alueella, eikä päästänyt kotijoukkuetta enää voittokamppailuun.

Boris Fiykov jatkoi hurjaa lentoaan hakkurin tontilla. Tänään 18/+14 pistettä ja Iskun parhaan pelaajan palkinto. Lauri Bär säesti laidasta 12/+7 pisteellä. Keskipelaaja Paavo Koivisto on nostanut hyvin profiiliaan kauden mittaan lisääntyneen vastuun myötä. Passari Heikkiniemi löysi hänet tänään nopeissa hyökkäyksissä hyvin, Koivisto viimeisteli 11 hyökkäyksestä 10 pisteeksi, ja nappasi lisäksi yhden torjunnan.

Lukon parhaan pelaajan palkinnon vei passari Jarno Koivuniemi. Eniten pisteitä teki yleispelaaja Jan Kangas (12/+3).

Isku varmisti voitollaan alemman jatkosarjan ykköspaikan, ja pääsyn pudotuspeleihin. Nyt jo taulukoista nähdään, että pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastaan tulee East Volley. Sitä ennen pelataan kuitenkin vielä alemman jatkosarjan viimeinen ottelu, Sampoa vastaan Pyynikillä 3.3.-24.