Tiimi on tarkoitettu 2017-2018 syntyneille joukkuevoimistelusta kiinnostuneille. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa koulutettujen valmentajien johdolla. Harjoituksissa opetellaan monipuolisesti voimistelun perustaitoja. Treeneissä venytellään, harjoitellaan ketteryyttä, koordinaatiokykyä, motorisia perustaitoja ja erilaisia voimistelun perusliikkeitä, mm. hyppyjä, tasapainoja, vartalonliikkeitä ja akrobatiaa. Lapset oppivat olemaan ryhmässä ja ottamaan muut huomioon ja yhdessä he kokevat onnistumisen elämyksiä. Lapsia rohkaistaan olemaan luovia ja ilmaisullisia ja edetään lapsen taitojen mukaan, jolloin harjoittelu on mielekästä. Valmennusryhmä esiintyy myös seuran tapahtumissa ja tähtää tulevaisuudessa kilpailuihin.

Harjoituspäivät ovat tällä tietoa tiistai (Talvitien pk/koulu) ja sunnuntai (Hatanpään koulu). Ensimmäiset harjoitukset pidetään tiistaina 22.8.

Tarvittaessa lisätietoja lapsen ilmoittautumiseen liittyen voit lähettää sähköpostitse joukkuevoimistelu@rantaperkionisku.com. Ilmoittautumaan pääset täältä. Valitse kaudeksi JV syksy 2023 ja sieltä löydät Sadekeijut-ryhmän. Muista ensin rekisteröidä vanhempi ylikäyttäjäksi ja sen jälkeen lisätä lapsen tiedot alikäyttäjäksi!